Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Γ@μw τον Άρη ρε μ@%ν!@», τι συνέβη πριν τις μοιραίες μαχαιριές (vid)

Newsroom
Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Γ@μw τον Άρη ρε μ@%ν!@», τι συνέβη πριν τις μοιραίες μαχαιριές (vid)
H ατάκα του δράστη πριν εξαπολύσει την δολοφονική επίθεση εναντίον των τριών νεαρών στην περιοχή του Χαριλάου.

Θύμα της τυφλής οπαδικής βίας έπεσε ένας 19χρονος στην Θεσσαλονίκη, ενώ δύο ακόμα συνομήλικοί του, τραυματίστηκαν από την επίθεση άγνωστου με μαχαίρι.

Όσο περνάει η ώρα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες λεπτομέρειες για το πώς συνέβη το περιστατικό που στοίχισε την ζωή του νεαρού.

Το τραγικό περιστατικό λοιπόν έγινε 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην οδό Θ. Γαζή, λίγα μέτρα από το γήπεδο του Άρη.

Εκεί λοιπόν κυκλοφορούσε ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας BMW στο οποίο επέβαινε ο δράστης, ο οποίος εντόπισε τους τρεις νεαρούς.

Πριν καν προλάβουν να καταλάβουν τον κίνδυνο που διατρέχουν, ο οδηγός του Ι.Χ κινήθηκε εναντίον τους, λέγοντάς τους «Γαμ… τον Άρη σας ρε μ…» και στη συνέχεια άρχισε να τους χτυπά με το μαχαίρι.

Ο 19χρονος δέχτηκε μαχαιριά στο εσωτερικό μέρος του ποδιού του, κοντά στην βουβωνική χώρα. Ο δεύτερος νεαρός έφερε τραύμα στο κεφάλι και τον θώρακα. Το τρίτο μέλος της παρέας δέχτηκε μαχαιριά στον γλουτό.

Αμέσως στο σημείο έφτασε περιπολικό της αστυνομίας που προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στους αιμόφυρτους νεαρούς, ωστόσο ο 19χρονος αιμορραγούσε ακατάσχετα, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία πνοή πριν καν φτάσει το ΕΚΑΒ.

Οι δύο άλλοι φίλοι του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου, με την ΕΛ.ΑΣ να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τουλάχιστον δεκαπέντε προσαγωγές υπόπτων και εξετάζεται η ενδεχόμενη εμπλοκή τους στο επεισόδιο.

Την έρευνα διενεργεί η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.