Ο Καπουτζίδης δακρυσμένος αποχαιρέτησε το Νάτση στην παράστασή τους: «Ο Πάνος θα είναι στις ζωές μας» (vid)

Newsroom
Ο Καπουτζίδης δακρυσμένος αποχαιρέτησε το Νάτση στην παράστασή τους: «Ο Πάνος θα είναι στις ζωές μας» (vid)
Το αντίο του Γιώργου Καπουτζίδη στον Πάνο Νάτση στο θέατρο Ήβη όπου ο 31χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστούσε.

Ιδιαίτερα φορτισμένο ήταν το κλίμα στην χθεσινή παράσταση «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ’ τη γη», στο θέατρο Ήβη.

Ήταν η πρώτη βλέπετε που έγινε εκεί, μετά το δυστύχημα του Πέτρου Νάτση, το οποίο στοίχισε την ζωή του 31χρονου ηθοποιού.

Μετά το τέλος της λοιπόν, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για τον συνάδελφο και φίλο του, τον οποίο αποχαιρέτησε συντετριμμένος.

«Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει φύγει. Πριν από δυο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο. Και σήμερα είμαστε εμείς εδώ. Και είναι λίγο περίεργη η ζωή μας. Γιατί αφήνουμε τις ζωές μας. Μπαίνουμε στις ζωές κάποιων άλλων και ξεχνιόμαστε και μετά επιστρέφουμε στις ζωές μας. Αλλά ο Πάνος δε θα επιστρέψει στη δική του, αλλά θα είναι πάντοτε μέσα μας. Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν εδώ σήμερα. Ήσασταν ένα υπέροχο κοινό. Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Ένα καταπληκτικό παιδί» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια.