Τροχαίο Πάνου Νάτση: Βίντεο ντοκουμέντο με την πορεία του φορτηγού λίγο πριν τη σύγκρουση (vid)

Newsroom
Τροχαίο Πάνου Νάτση: Βίντεο ντοκουμέντο με την πορεία του φορτηγού λίγο πριν τη σύγκρουση (vid)
Tο φορτηγό κινείται σε άδειο δρόμο.

Στα 31 του χρόνια έσβησε στην άσφαλτο ο Πάνος Νάτσης τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/1). Μια μέρα αργότερα, το βράδυ της Κυριακής, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο ντοκουμέντο από την πορεία του απορριμματοφόρου με το οποίο συγκρούστηκε η μηχανή που οδηγούσε ο αδικοχαμένος ηθοποιός.

Στα βίντεο φαίνεται το φορτηγό να κινείται στον σχεδόν άδειο δρόμο, με τους αστυνομικούς της Τροχαίας Αθηνών να προσπαθούν να διαπιστώσουν ποια ήταν η ταχύτητά του. Οι κάμερες ασφαλείας έχουν απαθανατίσει το φορτηγό ένα τετράγωνο πριν συγκρουστεί με τη μοτοσικλέτα του Πάνου Νάτση.

Ο νεαρός ηθοποιός κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Κεραμικού στην οποία υπάρχει πινακίδα του STOΡ που υποχρεώνει τους οδηγούς να παραχωρήσουν προτεραιότητα.

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως είδε τον Πανό Νάτση να πατά φρένο όμως λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος έχασε τον έλεγχο πέφτοντας στην άσφαλτο με ταχύτητα, βγαίνοντας χωρίς κανέναν έλεγχο επί της Δεληγεώργη την στιγμή που περνούσε το φορτηγό.

Ειδικότερα, στο σύντομο απόσπασμα, διακρίνεται το απορριμματοφόρο να διασχίσει την οδό Δεληγιώργη στην καρδιά της Αθήνας δίχως κάτι να τον εμποδίζει ένα τετράγωνο πριν συγκρουστεί με την μηχανή που οδηγούσε ο Πάνος Νάτσης.