Άδωνις: «Θα γίνεται διάλογος για το αν φοράμε τσίγκινο σωβρακάκι ή όχι» (vid)

Newsroom
Άδωνις: «Θα γίνεται διάλογος για το αν φοράμε τσίγκινο σωβρακάκι ή όχι» (vid)
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε με τον Παύλο Πολάκη χθες, στο κυλικείο της Βουλής.

Το περιστατικό με τον Παύλο Πολάκη που είχε χθες στο κυλικείο της Βουλής, κλήθηκε να σχολιάσει ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Θυμίζουμε οτι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν εκεί στο περιθώριο της συζήτησης για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με τους τόνους να ανεβαίνουν και να χρειάζεται η επέμβαση των ψυχραιμότερων προκειμένου να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Ο Υπουργός Υγείας είπε λοιπόν πως καθόταν σε ένα τραπέζι και πως ο Παύλος Πολάκης τον χτύπησε στην πλάτη, λέγοντάς του πως την Τετάρτη θα πρέπει να φοράει τσίγκινο σωβρακάκι...

«Θέλω την κρίση σας. Είναι δυνατόν ένας πρώην υπουργός υγείας και βουλευτής της αριστεράς που υποτίθεται οτι είναι το ήθος κτλ, να εμφανίζεται σε έναν υπουργό που τον μισεί και να του λέει "θα έρθω να μιλήσω, να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι". Δηλαδή αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο πολιτικός διάλογος στην βουλή θα γίνεται αν θα φοράμε ή όχι τσίγκινο σωβρακάκι», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Κανονικά δεν θα απαντούσα έτσι, αλλά επειδή είμαι υπουργός απάντησα έτσι. Απάντησα θα σου κάνω αγωγή για 1 εκατ. ευρώ. Και μου λέει όπως αρχειοθετήθηκες έτσι εύκολα. Δεν ήρθαμε στα χέρια. Ο κ. Σπανάκης πράγματι εμφανίστηκε και μπήκε στη μέση για να μην εκτραχυνθεί το πνεύμα, αλλά δεν πιστεύω ότι θα ερχόμασταν στα χέρια. Το λέω δημόσια και στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, εσείς στον ΣΥΡΙΖΑ που είστε υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σας εκφράζει ένας άνθρωπος που μπαίνει στο καφενείο και λέει να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι;», συμπλήρωσε.

«Εσείς στον ΣΥΡΙΖΑ που είστε υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που είστε διάδοχοι του Λεωνίδα Κύρκου, σας εκφράζει ένας άνθρωπος που μπαίνει στο καφενείο της βουλής και λέει να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι; Ειλικρινά το λέω τώρα, μην γελάτε. Δεν είναι για γέλια να κάνεις την βουλή βόθρο, επειδή ο Πολάκης είναι τέτοιο επιπέδου», ξεκαθαρίζοντας οτι δεν έκανε κάτι για να τον προκαλέσει.