Δέντρο έχει «θάψει» αυτοκίνητο στο Μαρούσι και 5 μέρες τώρα δεν έχει ασχοληθεί κανείς

Newsroom
Δέντρο έχει «θάψει» αυτοκίνητο στο Μαρούσι και 5 μέρες τώρα δεν έχει ασχοληθεί κανείς
Πέντε μέρες μετά την κακοκαιρία «Ελπίς» και ακόμα υπάρχουν πεσμένα δέντρα σε Μαρούσι και Χαλάνδρι όπως καταγγέλλουν οι πολίτες στα social media.

Πέντε μέρες μετά την σφοδρή χιονόπτωση που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίς» και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες σε περιοχές όπως το Μαρούσι και το Χαλάνδρι, πέντε μέρες μετά, είναι πάρα πολλά. Οι καταγγελίες είναι καθημερινές και η εικόνα το λιγότερο απογοητευτική.

Μία πολίτης του Αμαρουσίου κατήγγειλε στο Twitter: «Καμάρωνε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Αμπατζόγλου για τους τόνους αλάτι που προμηθεύτηκε για τους δημότες της πόλης. Πέντε μέρες μετά, ούτε δήμαρχο είδαμε, ούτε αλάτι, ούτε εκχιονιστικά, ούτε κοπή δέντρων πεσμένα πάνω στα αυτοκίνητά μας. Οδός Μαραθωνοδρόμου, 100 μέτρα από Λ. Κηφισίας».

Προσθέτει δε, εμφανώς αγανακτισμένη: «Αφού μείναμε 60 ώρες χωρίς ρεύμα και παγώσαμε, το ξεχιόνισμα γίνεται τώρα από τις ρόδες των οδηγών που τολμάνε να περάσουν γιατί είναι αναγκασμένοι να το κάνουν-για προμήθειες τροφίμων ή φαρμακεία. Δεξιά και αριστερά, έτσι και περπατήσεις παγίδες θανάτου. Μαρούσι εν έτει 2022».

Πεσμένο δέντρο και μάλιστα μπροστά σε σχολείο υπάρχει και στο Χαλάνδρι, όπως έδειξε μέσω Twitter ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κώστας Παπαχλιμίντζος.

«Το χιόνι - και το δέντρο - έπεσαν τη Δευτέρα μπροστά στο 5ο Λύκειο Χαλανδρίου. Σήμερα, Παρασκευή, πέντε (5) μέρες μετά, παραμένουν εκεί. Και ο δρόμος παραμένει κλειστός. Μπράβο στον Δήμο Χαλανδρίου που δεν θέλησε να χαλάσει αυτό το ωραίο έργο τέχνης που έφτιαξε η φύση» έγραψε σχετικά στην ανάρτησή του.