Ξέσπασε και πάλι ο Κοψιάλης: «Χοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου»

Newsroom
Ξέσπασε και πάλι ο Κοψιάλης: «Χοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου»
Νέο ξέσπασμα από τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Τις τελευταίες μέρες ο Αλέξανδος Κοψιάλης έχει βρεθεί στο στόχαστρο με αφορμή την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας πως έπεσε θύμα βιασμού ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Οι χρήστες του twitter τα έβαλαν με τον γνωστό influencer, διότι διατηρεί φιλία με τον Δημήτρη Φιντιρίκο, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έχασε πολλούς followers, ενώ οι χρήστες ζητούσαν να κατέβει ο διαγωνισμός που έκανε από κοινού με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο και δώρο ένα σπίτι αξίας άνω των 100.000 ευρώ. Κάτι που τελικά συνέβη.

Ανάμεσα σε εκείνους που τον έκαναν unflollow ήταν και αρκετοί celebrities, με τον Κοψιάλη να επανέρχεται με νέα stories στο Instagram και να αφήνει αιχμές εναντίον τους λέγοντας ότι θέλησαν «να βγάλουν τη ρετσινιά από πάνω τους».

Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν δίπλα του και στήριξαν τόσο εκείνον, όσο και την οικογένειά του.

«Τις μέρες που πέρασαν είδα φίλους...
Πολλούς φίλους να μένουν αμέτοχοι και άβουλοι μέχρι αηδίας κατά τον λιθοβολισμό μου!

Είδα κομμάτια από το παρελθόν μου που το σ’ αγαπώ πήγαινε καραμέλα. Να χοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου και στη δυστυχία της οικογένειάς μου, ανεβάζοντας story γεμάτα νόημα στο instagram. Φωτογραφίζοντας τον κακοποιό (δηλαδή εμένα) Είτε μιλώντας στην κάμερα είτε βάζοντας φθηνά quotes πατώντας στη google τη λέξη κάρμα. Χάρηκαν με το επικείμενο τέλος μου, χαίρομαι που η μοίρα μου και οι επιλογές μου σας πέταξαν στο παρελθόν. Και χαίρομαι επίσης που ποτέ μου δεν ευχαριστήθηκα με την δυστυχία σας, σε αντίθεση με εσάς», ανέφερε στην πρώτη του ανάρτηση ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Κοψιάλης

Όσο για αυτούς που με αφαίρεσαν από ακόλουθο... να είναι καλά η τεχνολογία

«Είδα διαδικτυακούς μου φίλους celebrity και μη, με τους οποίους έχω πει παραπάνω από μια κουβέντα και ένα απλό καλησπέρα, έχουμε ανταλλάξει απόψεις, έχουν ζητήσει βοήθεια και τους την έδωσα απλόχερα όπως κάνω πάντα και σπεύδουν να με σβήσουν από φίλο λες και έπρεπε να βγάλουν μια ρετσινιά από πάνω τους, έναν βραχνά που έψαχναν καιρό να πετάξουν και τώρα τους δόθηκε η ευκαιρία», ανέφερε σε ανάρτησή του.

Ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Όσο για αυτούς που με αφαίρεσαν από ακόλουθο για να μην δω ότι μου έκαναν unfloow. Όταν το είδα γέλασα πολύ δυνατά, αλήθεια. Να είναι καλά η τεχνολογία».

Κοψιάλης

Τα ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν στο πλευρό του

Παράλληλα ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ευχαρίστησε όσους στέκονται στο πλευρό του ίδιου και της οικογένειάς του. «Όμως υπήρξαν και εκείνοι οι οποίοι με στήριξαν, από εκεί που δεν το περίμενα, σιωπηλά χωρίς να ψάχνουν cloud και χωρίς να κάνουν θόρυβο. Έπεσε εντελώς τυχαία στην αντίληψή μου και τους βγάζω το καπέλο».

Κοψιάλης

Κοψιάλης