Καφετέρια στο Αιγάλεω αφήνει ανοιχτές τις σόμπες για όσους έχουν ανάγκη

Newsroom
Καφετέρια στο Αιγάλεω αφήνει ανοιχτές τις σόμπες για όσους έχουν ανάγκη
Μια καφετέρια στο Αιγάλεω παραδίδει μαθήματα αλληλεγγύης, προσφέροντας λίγη ζεστασιά τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Οι μέρες αυτές με τις τόσο χαμηλές θερμοκρασίες είναι δύσκολες για πολλούς ανθρώπους που δεν έχουν ένα σπίτι για να ζεσταθούν.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε μια κίνηση αλληλεγγύης ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, πως αν κάποιος έχει ανάγκη σίτισης, μπορεί να πάει στο μαγαζί του για να πάρει να φάει.

Ωστόσο, όπως φαίνεται η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί και άλλο ένα μαγαζί εστίασης προσφέρει βοήθεια σε συνανθρώπους μας, ώστε να ζεσταθούν.

Συγκεκριμένα, μια καφετέρια στο Αιγάλεω, παρά το γεγονός πως παραμένει κλειστή λόγω των καιρικών συνθηκών, ωστόσο ανακοίνωσε σε χθεσινή (25/1) ανάρτηση στα social media πως οι σόμπες του μαγαζιού στον εξωτερικό χώρο θα παραμείνουν ανοιχτές για όσους το έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά αναφέρει στην ανάρτηση: Φίλοι μας το κατάστημα σήμερα θα παραμείνει κλειστό. ΟΙ ΣΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ. ΑΝ γνωρίζετε ή συναντήσετε κάποιον που δεν έχει στέγη, ενημερώστε τον. Καλό βράδυ.... για όλους.