Εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό: «Μας είπαν ότι είναι παράνομο να αφήσουμε το αυτοκίνητο» (vid)

Newsroom
Εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό: «Μας είπαν ότι είναι παράνομο να αφήσουμε το αυτοκίνητο» (vid)
Οδηγός καταγγέλλει ότι από την Αττική Οδό του είπαν πως ήταν παράνομο να αφήσει το αυτοκίνητό του και να φύγει.

Αδιανόητες καταστάσεις έζησαν οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίς». Ένας οδηγός που έμεινε εγκλωβισμένος επί 15 ώρες στην Αττική Οδό καταγγέλλει ότι κατά τη διάρκεια του χιονιά και αφού είχαν παραμείνει, μαζί με τη σύζυγό του, επί ώρες μέσα στο αυτοκίνητο η διαχειρίστρια εταιρία τους πληροφόρησε ότι ήταν παράνομο να αφήσουν το αυτοκίνητό τους και να φύγουν.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του στην κάμερα του MEGA, όταν μετά από 3-4 ώρες που ήταν εγκλωβισμένοι επικοινώνησε η σύζυγός του με την εταιρεία. «Της είπαν ότι είναι παράνομο να αφήσω το αυτοκίνητο και να φύγω. Μετά πήρα το 112. Στις 7-8 ώρες εγκλωβισμού αρχίσαμε να ψάχνουμε τρόπο να φύγουμε. Είχε νυχτώσει και το χιόνι ήταν μισό μέτρο. Προσπάθησα να φύγω από την έξοδο που πάει προς περιφερειακό, αλλά δε γινόταν και έμεινα στο αυτοκίνητο, ελπίζοντας να πάρω το πρώτο δρομολόγιο του προαστιακού».

Νωρίτερα είχε περιγράψει όλα όσα έζησε με τη γυναίκα του μέσα στο αυτοκίνητο: «Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία. Ήμουν εγκλωβισμένος 15 ώρες και η τουαλέτα ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι. Το νερό ήρθε πάρα πολύ αργά, γύρω στις 8 το βράδυ. Μας μοίρασαν νερό, κονιάκ και σοκολάτες. Έκανε πολύ κρύο και ένιωθες και τον πανικό του εγκλωβισμού».

Και συνέχισε λέγοντας: «Μπήκαμε στην Αττική Οδό από το δαχτυλίδι γύρω στις 10.30 το πρωί, κάναμε περίπου μιάμιση ώρα να φτάσουμε στο σημείο που βρισκόμαστε, και εδώ παγιδευτήκαμε. Στις 12 σταμάτησα να προχωράω εντελώς».

Για να συμπληρώσει: «Τελικά άφησα το αυτοκίνητο, διανυκτέρευσα σε ξενοδοχείο, και μετά ήρθε συγγενικό πρόσωπο και μας πήρε από εκεί, και έτσι καταφέραμε και φτάσαμε στο σπίτι μας. Στο ξενοδοχείο φτάσαμε με την Πυροσβεστική».