62χρονος έπαθε έμφραγμα όσο ήταν εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό (vid)

Newsroom
62χρονος έπαθε έμφραγμα όσο ήταν εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό (vid)
Ένας 62χρονος που ήταν εγκλωβισμένος στο χιόνι δεν άντεξε τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και έπαθε έμφραγμα.

Στην επιφάνεια βγαίνουν οι περιπέτειες των ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό από την κακοκαιρία «Ελπίς». Ένας 62χρονος, ο οποίος ήταν για 12 ώρες εγκλωβισμένος δεν άντεξε τις αντίξοες συνθήκες, έπαθε έμφραγμα και μεταφέρθηκε με δυσκολία στο νοσοκομείο.

Ο αδερφός του 62χρονου μίλησε στον ΑΝΤ1 και είπε: «Είναι σταθερός στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ερυθρού Σταυρού και προγραμματίζεται για στεφανιογραφία και πιθανώς αγγειοπλαστική με στεντ, αυτό που λέμε μπαλονάκι», είπε αρχικά όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του 62χρονου».

Όπως είπε ο αδερφός του άνδρα, περίμενε για περισσότερο από 12 ώρες μέσα στο κρύο και στις πολικές συνθήκες που επικρατούσαν στην Αττική Οδό από την κακοκαιρία. «Γνωρίζω ότι μπήκε από την Αττική Οδό στην είσοδο της Παλλήνης στις 11 το πρωί και απεγκλωβίστηκε με την βοήθεια στρατιωτών μετά τις 12 τη νύχτα», ανέφερε.

«Είχε δυσφορία εντός του αυτοκινήτου και επειδή δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση στο ΕΚΑΒ, βγήκε να περπατήσει και αυτό ήταν επιβαρυντικό», προσέθεσε.

Τέλος συμπλήρωσε ότι ο 62χρονος έφυγε από την Αττική Οδό με πάρα πολύ δυσκολία καθώς το ΕΚΑΜ δεν μπορούσε να προσεγγίσει το σημείο και μάλιστα όπως είπε, είχε ήδη περπατήσει ένα χιλιόμετρο μέσα στο κρύο και το χιόνι.