Κράξιμο από την Super Κική στον Λιάγκα: «Πως γίνεται ακτιβιστής να ζητάει βοήθεια από σεξιστή;»

Newsroom
Κράξιμο από την Super Κική στον Λιάγκα: «Πως γίνεται ακτιβιστής να ζητάει βοήθεια από σεξιστή;»
Η απάντηση της Super Κικής στην τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα.

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια τοποθέτηση μέσα από το την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, για τους influencers με αφορμή το ξέσπασμα του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Instagram.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων τόνισε ότι πρόκειται για παιδιά που δεν έχουν καμία παιδεία, ενώ στην τοποθέτησή του ανέφερε και την Super Κική. «Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία μα καμία παιδεία. Για κάποιους λόγους έγιναν δημοφιλείς μέσω των socila media, απέκτησαν followers, κάνουν τα αδύνατα δυνατά να δίνουν δώρα give away για να πάρουν πολλούς followers και τώρα που με μία στραβή οι followers τους τούς εκδικούνται και τους βρίζουν, κάθονται και βρίζουν οι ίδιοι τους followers που τόσο καιρό παρακαλούσαν για να δημιουργήσουν».

Η Super Κική δεν άφησε ασχολίαστα τα παραπάνω. Η γνωστή influencer έκανε δυο Instastories στα οποία ανέφερε: «Μιλάει ο Λιάγκας για επίπεδο. Ο Λιάγκας που τραβάνε μα@@@@ες στις πλάτες κοριτσιών και γελάει. Αλλά όσοι έχουν χεσμένη φωλιά συμφωνούν με το απλυταριό. Πως γίνεται ένας ακτιβιστής να ζητά στήριξη από έναν σεξιστή; Το είδαμε και αυτό Λιάγκας – Γκιώνης bff».

Ανάρτηση Σουπερ Κικής

Ανάρτηση Σουπερ Κικής