Χαμός στον «αέρα» με Σκορδά και τον δικηγόρο του ιερέα: «Να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει καριέρα;»

Newsroom
Χαμός στον «αέρα» με Σκορδά και τον δικηγόρο του ιερέα: «Να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει καριέρα;»
Ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη βγήκε ζωντανά και στο «Πρωινό». Η Φαίη Σκορδά ήταν αυτή που βρέθηκε στο «στόχαστρό» του αυτή τη φορά.

O δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος εκπροσωπεί τον ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης, μίλησε και στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», μετά τον χαμό που προηγήθηκε νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας (24/1) στο «Καλημέρα Ελλάδα», με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για την υπόθεση, αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 λέγοντας πως θα κάνει αγωγή και στην συνέχεια η Φαίη Σκορδά του είπε πως δεν είναι τρόπος αυτός, να βγαίνει σε εκπομπές και να συμπεριφέρεται έτσι.

«Εγώ θα κινηθώ εναντίον του κ. Παπαδάκη, γιατί ο κ. Παπαδάκης, όταν θα μιλάει για το κίνημα #metoo…», ανέφερε ο δικηγόρος.

Η Φαίη Σκορδά τον διέκοψε λέγοντας: «Δεν σας ρωτήσαμε για τον κ. Παπαδάκη».

Μετά από μια έντονη στιχομυθία, ο δικηγόρος έβγαλε το ακουστικό του για να αποχωρήσει.

Τελικά παρέμεινε στην εκπομπή και λίγο αργότερα ακολούθησε ένταση.

«Μην φωνάζετε. Είστε λίγο επιθετικός. Εσείς αυτή τη στιγμή «οφείλετε» να δημιουργήσετε ντόρο γύρω από το όνομά σας με τις δηλώσεις που κάνετε από το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, μέχρι το σόου που κάνατε στον κ. Παπαδάκη, μέχρι αυτά που λέτε τώρα. Είπατε ότι είναι μόδα οι βιασμοί για να παίζει το δικό σας όνομα στα site και να σας καλούν στις εκπομπές. Έτσι κάνετε καριέρα; Κάνετε έτσι καριέρα;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Δικηγόρος: Κυρία Σκορδά θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα; Θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα;

Φ. Σκορδά: Με πάρα πολλή δουλειά.

Δικηγόρος: Να μη σας θυμίσω μια εκπομπή που έχετε κάνει στο Μακεδονία TV, με έναν Αγαμέμνονα ο οποίος κινείτε εναντίον σας και σας χαρακτηρίζει.

Μετά από αυτό έληξε η σύνδεση ενώ οι παρουσιαστές ήταν εμφανώς εκνευρισμένοι, λόγω των όσων ειπώθηκαν.