Λιάγκας για το #cancel_Kopsialis: «Παιδιά που δεν έχουν καμία παιδεία» (vid)

Newsroom
Λιάγκας για το #cancel_Kopsialis: «Παιδιά που δεν έχουν καμία παιδεία» (vid)
Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε όσα ανέφερε στην ανάρτησή του ο Αλέξανδρος Κοψιάλης αλλά και άλλοι influencers.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης μετά την θύελλα αντιδράσεων εις βάρος του, για τα όσα είπε, σχολιάζοντας την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα στην Θεσσαλονίκη, τοποθετήθηκε με μια ανάρτηση στο Instagram.

Η απάντηση που έδωσε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης σχολιάστηκε έντονα στα social media, με το #Cancel_kopsialis να επικρατεί όλο το Σαββατοκύριακο στο twitter.

Τα συγκεκριμένα αποσπάσματα προβλήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» και ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία μα καμία παιδεία. Για κάποιους λόγους έγιναν δημοφιλείς μέσω των socila media, απέκτησαν followers, κάνουν τα αδύνατα δυνατά να δίνουν δώρα give away για να πάρουν πολλούς followers και τώρα που με μία στραβή οι followers τους τούς εκδικούνται και τους βρίζουν, κάθονται και βρίζουν οι ίδιοι τους followers που τόσο καιρό παρακαλούσαν για να δημιουργήσουν».

«Βλέπετε πώς γυρίζει μπούμερανγκ η όλη λογική και προσέγγιση που κάνουμε εμείς στον δημόσιο βίο; Βλέπετε πως αυτοί οι άνθρωποι χωρίς να έχουν τίποτα άλλο να επιδείξουν στη ζωή τους, μπαίνουν σε εκπομπές, τους παίρνουν σε show, τους δίνουν χρήματα, γίνονται δημόσια πρόσωπα. Και ξαφνικά αυτό τους γυρίζει πίσω», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.