Η Stormy Daniels που έγινε γνωστή για την «πικάντικη» βραδιά με τον Trump κατηγορεί για εξαπάτηση 300.000 δολ. τον δικηγόρο της

Newsroom
Η Stormy Daniels που έγινε γνωστή για την «πικάντικη» βραδιά με τον Trump κατηγορεί για εξαπάτηση 300.000 δολ. τον δικηγόρο της
Ο δικηγόρος Michael Avenatti, έχει ένα μεγάλο βιογραφικό δικαστηρίων αλλά ως κατηγορούμενος. Έχει καταδικαστεί για απόπειρα εκβίασης της ΝΙΚΕ, ύψους 25 εκ. δολαρίων.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ξανά η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Stormy Daniels, η οποία βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη ξανά, αυτή τη φορά, με τον μέχρι πρότινος δικηγόρο της Michael Avenatti, ο οποίος την εκπροσωπούσε κόντρα στον Donald Trump.

Η Stormy Daniels με τη βοήθεια του Avenatti, είχε μηνύσει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump προκειμένου να απεμπλακεί από μια συμφωνία μυστικότητας που είχε υπογράψει, ώστε να μην αποκαλύψει ότι είχαν συνευρεθεί ερωτικά. Ο Donald Trump ωστόσο είχε αρνηθεί πως είχε λάβει χώρα οποιαδήποτε τέτοια υπόθεση.

Τώρα, η Stormy Daniels έχει μηνύσει τον πρώην δικηγόρο της Michael Avenatti, για φερόμενη εξαπάτηση της, ύψους 300.000 δολαρίων, από τα έσοδα του βιβλίου της.

2

Σύμφωνα με το AP, οι Ομοσπονδιακοί Εισαγγελείς της Νέας Υόρκης κατηγορούν τον Avenatti ότι χρησιμοποίησε ένα εγκεκριμένο έγγραφο για να εκτρέψει περίπου 300.000 δολάρια που υποτίθεται ότι θα λάμβανε η Daniels από τις πωλήσεις του βιβλίου της βιβλίου της. Ο Avenatti φαίνεται πως τα πέρασε για προσωπικά του έξοδα και επαγγελματικά ταξίδια.

Ο δικηγόρος φαίνεται πως ενεπλάκη σε απάτη και κλοπή ταυτότητας για να αποτρέψει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια, που του έστειλε ο εκδότης του Οίκου να φτάσουν στην Daniels αλλά να καταλήξουν στον ίδιο.

O Avenatti το 2019, έναν χρόνο μετά τη συγγραφή του βιβλίου της Daniels, είχε κατηγορηθεί για μια τριάδα ποινικών υποθέσεων, συμπεριλαμβανομένης της κατηγορίας απάτης που του απαγγέλθηκε. Στις αρχές του 2020 καταδικάστηκε για απόπειρα εκβίασης έως και 25 εκατομμυρίων δολαρίων από τον κολοσσό αθλητικών ειδών Nike όπου και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δυόμισι ετών, η οποία δεν έχει ακόμη εκτελέσει.

2

Το 2021, υπήρξε μια κατηγορία ότι ο Avenatti εξαπάτησε πελάτες στην Καλιφόρνια και εξακολουθεί να περιμένει μια εκ νέου δίκη. Την Τρίτη (24/1) έχει το 3ο δικαστήριο μέσα σε λίγα χρόνια με την Stormy Daniels.

Γι αυτή την υπόθεση πάντως, έγραψε στο Twitter του ότι δεν έγινε ποτέ κατάχρηση ή κακή διαχείριση χρημάτων και ότι ανυπομονεί να ακούσει τα στοιχεία με τα οποία τον κατηγορούν.