Πέθανε ο πασίγνωστος τραγουδιστής Meat Loaf (vids)

Newsroom
Πέθανε ο πασίγνωστος τραγουδιστής Meat Loaf (vids)
Θλίψη στον καλλιτεχνική κόσμο με την είδηση της απώλειας του πασίγνωστου τραγουδιστή Meat Loaf.

Σε πένθος βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός κόσμος του τραγουδιού με την είδηση του θανάτου του Meat Loaf που έγινε γνωστή το πρωί της Παρασκευής.

Ο Michael Lee Aday άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών, έχοντας δίπλα την σύζυγό του.

Την είδηση έκανε γνωστή ο επί χρόνια ατζέντης του Micheal Greene, αναφέροντας παράλληλα πως οι κόρες του Pearl και Amanda πέρασαν χρόνο με τον πολυαγαπημένο τους πατέρα, πριν εκείνος φύγει από τη ζωή.

Στην σελίδα του Meat Loaf ανέβηκε το παρακάτω μήνυμα, το οποίο επιβεβαίωσε την θλιβερή είδηση: «Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες στην ανακοίνωση πως ο ασύγκριτος Meat Loaf έφυγε από τη ζωή απόψε με τη σύζυγό του Deborah στο πλευρό του. Οι κόρες του Pearl και Amanda και μερικοί στενοί φίλοι ήταν μαζί του τις τελευταίες 24 ώρες της ζωής του.

Η εκπληκτική του καριέρα διήρκεσε 6 δεκαετίες και μέσα σε αυτές πουλήσε πάνω από 100 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως, πρωταγωνίστησε σε περισσότερες από 65 ταινίε, συμπεριλαμβανομένων των ταινιών, "Fight Club", "Focus", "Rocky Horror Picture Show" και "Wayne’s World".

Το "Bat Out of Hell" παραμένει ένα από τα 10 άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Γνωρίζουμε πόσα πολλά σήμαινε σε πολλούς από εσάς και εκτιμούμε βαθιά όλη την αγάπη και την υποστήριξη καθώς διανύουμε αυτό το διάστημα πένθους και θλίψης, χάνοντας έναν τόσο εμπνευσμένο καλλιτέχνη και όμορφο άντρα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση ότι χρειαζόμαστε ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή. Από την καρδιά του στις ψυχές όλων σας, μη σταμάτατε να ροκάρετε!».

Περισσότερα σε λίγο...