Άγριος ξυλοδαρμός έξω από το ΕΠΑΛ Ευόσμου δύο μαθητών από ακροδεξιούς (vid)

Newsroom
Άγριος ξυλοδαρμός έξω από το ΕΠΑΛ Ευόσμου δύο μαθητών από ακροδεξιούς (vid)
Νωρίτερα, άγνωστοι πέταξαν τρικάκια με εθνικιστικό περιεχόμενο, στα οποία αναγράφεται το όνομα της οργάνωσης "Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης".

«Ξαναχτύπησαν» οι ακροδεξιοί στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης με νέο σοκαριστικό βίντεο να έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
Όπως αναφέρει η Voria.gr ομάδα ακροδεξιών περίπου 15 ατόμων επιτέθηκαν σε δύο άτομα, (ένας φοιτητής και ένας μαθητής από άλλο σχολείο), σε δρόμο παρακείμενο του ΕΠΑΛ και στη συνέχεια τους κυνήγησαν.

Τα δύο θύματα της επίθεσης, φαίνεται πως βρέθηκαν στο σχολικό συγκρότημα προκειμένου να καλέσουν σε συμμετοχή στο αυριανό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο τους μαθητές, όταν δέχθηκαν την επίθεση από άτομα που ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο.
Το σχολείο τελεί υπό κατάληψη και σε εξέλιξη βρισκόταν η γενική συνέλευση για να αποφασιστεί αν αυτή θα συνεχιστεί ή όχι.

Νωρίτερα, άγνωστοι πέταξαν τρικάκια με εθνικιστικό περιεχόμενο, στα οποία αναγράφεται το όνομα της οργάνωσης "Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης" και είχαν συνθήματα κατά της χρήσης της προστατευτικής μάσκας στα σχολεία αλλά και πολιτικού περιεχομένου.

Λίγο αργότερα υπήρξαν αναφορές για αναταραχή και ρίψη κροτίδων στους διαδρόμους του σχολείου ενώ το μάθημα βρισκόταν σε εξέλιξη.