Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Στην Ελβετία οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης

Newsroom
Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Στην Ελβετία οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης
Εκτός από το χάπι βιασμού που βρέθηκε στον οργανισμό της θα εξεταστεί αν υπάρχουν και ναρκωτικές ουσίες.

Άμεσα αναμένεται να σταλεί σε ειδικό εργαστήριο στην Ελβετία το δείγμα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης, η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ώστε να εξετασθεί για την ύπαρξη ναρκωτικών ουσιών και τα αποτελέσματα να έρθουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να διαφωτίσουν την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», το δείγμα αποστέλλεται στο εξωτερικό ώστε να φανεί εάν σε αυτό θα ανιχνευθούν νέες ναρκωτικές ουσίες, εκτός του χαπιού βιασμού, οι οποίες έχουν μπει στην αγορά τους τελευταίους μήνες και δεν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να προσδιοριστούν από τα αντίστοιχα ελληνικά εργαστήρια.

Σημειώνεται ότι το υλικό που θα σταλεί είναι δείγμα ούρων της νεαρής γυναίκας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποστολή δείγματος αίματος δεν θα είχε κάποιο νόημα καθώς στο αίμα οι ναρκωτικές ουσίες μένουν για λίγες ώρες, ενώ στα ούρα το χρονικό περιθώριο ανίχνευσης είναι μεγαλύτερο.

Να σημειωθεί πως για την υπόθεση εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ. στην οποία αναφέρει πως, σε αντίθεση με πρόσφατα δημοσιεύματα, δεν έχουν ακόμη παραδοθεί τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που παραγγέλθηκαν από την αρμόδια Υπηρεσία.