Απάντηση του 35χρονου που κατονόμασε η Τούνη: «Έχω κριθεί ήδη ένοχος για κάτι που δεν έχω διαπράξει» (vid)

Newsroom
Απάντηση του 35χρονου που κατονόμασε η Τούνη: «Έχω κριθεί ήδη ένοχος για κάτι που δεν έχω διαπράξει» (vid)
Ο άνθρωπος που κατηγόρησε η Ιωννα Τούνη για το revenge porn, απάντησε με δήλωσή του στις κατηγορίες που έχει δεχθεί.

Ο βιασμός της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη, έφερε και πάλι στην επικαιρότητα το revenge porn της Ιωάννας Τούνη, η οποία κατονόμασε έναν συγκεκριμένο άνδρα για το video αυτό...

Ο 35χρονος έχει καταθέσει δύο μηνύσεις εις βάρος της για τα όσα αναφέρει στα ισάριθμα videos που έχει ανεβάσει στα social media και σήμερα το πρωί έκανε μία δήλωση στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Σε αυτή λοιπόν αναφέρει: «Τις τελευταίες ημέρες βλέπω το όνομά μου και το πρόσωπό μου να περιφέρονται ανενόχλητα σε σχόλια και δημοσιεύσεις διαφόρων ανθρώπων που δε με ξέρουν και δε γνωρίζω. Έχω διασυρθεί σαν όλοι οι ισχυρισμοί που κυκλοφορούν να είναι αληθείς εκ των προτέρων. Έχω κριθεί ήδη ένοχος από αυτούς για κάτι που δεν έχω διαπράξει και το χειρότερο είναι ότι το ξέρουν κι αυτοί που με κατηγορούν.

Τις τελευταίες ημέρες βλέπω το όνομά μου και το πρόσωπό μου να περιφέρονται ανενόχλητα σε σχόλια και δημοσιεύσεις διαφόρων ανθρώπων που δε με ξέρουν και δε γνωρίζω. Έχω διασυρθεί σαν όλοι οι ισχυρισμοί που κυκλοφορούν να είναι αληθείς εκ των προτέρων. Έχω κριθεί ήδη ένοχος από αυτούς για κάτι που δεν έχω διαπράξει και το χειρότερο είναι ότι το ξέρουν κι αυτοί που με κατηγορούν».