Την... έπεσε σε άνδρα που υποδυόταν τον Michael Jackson, αλλά για κακή του τύχη ήταν παλαιστής (vid)

Newsroom
Την... έπεσε σε άνδρα που υποδυόταν τον Michael Jackson, αλλά για κακή του τύχη ήταν παλαιστής (vid)
Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ένας άνδρας στο Λας Βέγκας.

Το σόου του έκανε ένας άνδρας στο Λας Βάγκας των ΗΠΑ υποδυόμενος τον Michael Jackson, όταν δέχθηκε προς έκπληξή του μια ξαφνική επίθεση από έναν άλλο άνδρα.

Στο παρακάτω βίντεο ένας άνδρας με πράσινο μπλουζάκι το οποίο γράφει «δεν μπορεί να διορθωθεί η βλακεία», πλησιάζει τον άνθρωπο που υποδύεται τον Michael Jackson και για άγνωστο λόγο προσπαθεί να τον χαστουκίσει και να τον κλωτσήσει.

Για κακή του τύχη όμως, έπεσε πάνω στον παλαιστή Santana Jackson, ο οποίος μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με μια κίνηση τον έριξε στο έδαφος. Στη συνέχεια ο παλαιστής του έκανε μια λαβή, με αποτέλεσμα ο άντρας να αρχίζει να χάνει τις αισθήσεις του.

Σε εκείνο το σημείο, ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος του φώναξε να τον αφήσει και κάποιοι αποφάσισαν να τους χωρίσουν.

Ο Santana είπε ότι η επίθεση ήρθε από το πουθενά και ξεκαθάρισε ότι δεν είχε σκοπό να βλάψει τον άνδρα που του επιτέθηκε. «Γι αυτό προπονούμαι. Δεν προσπάθησα να τραυματίσω αυτό τον τύπο, απλώς προσπάθησα να τον εξουδετερώσω για να μην με χτυπήσει.

Έκανα το σόου μου και ξαφνικά με πλησίασε και άρχισε να με χτυπάει, οπότε έπρεπε να αμυνθώ με κάποιον τρόπο. Σας παρακαλώ, θέλω να ξέρετε ότι το ξύλο δεν είναι λύση γι αυτό να αποφεύγετε τους καβγάδες αν μπορείτε», έγραψε στο Instagram.

Το βίντεο έχει περισσότερες από δύο εκατομμύρια προβολές από την μέρα που κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο.