Αποκάλυψη Κρυσταλλίας στο Survivor: «Άρχισε να ατροφεί η καρδιά μου και οι γιατροί μου είπαν να αποχωρήσω» (vid)

Newsroom
Αποκάλυψη Κρυσταλλίας στο Survivor: «Άρχισε να ατροφεί η καρδιά μου και οι γιατροί μου είπαν να αποχωρήσω» (vid)
Δεν ήταν δυνατό για την παίκτρια των Μαχητών να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο.

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor έκανε η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη, η οποία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο μαζί με τους Σταμάτη Καλαφατά και Θανάση Μπέλλο για ιατρικούς λόγους.

Η παίκτρια των Μαχητών μίλησε στην κάμερα του «Love it» στον ΣΚΑΪ για την αποχώρησή της και αποκάλυψε τα σοβαρά θέματα υγείας που δεν της επέτρεψαν να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Σε ένα αγώνισμα επάθλου φαγητού άρχισα να μην αισθάνομαι καλά. Μετά φάγαμε και ήμουν μια χαρά. Την επόμενη μέρα όμως, ξαφνικά εκεί που καθόμουν στην καλύβα άρχισα να ζαλίζομαι και η παραγωγή με έστειλε στο νοσοκομείο.

Είχα πολύ χαμηλούς παλμούς, 37, το σώμα μου μπήκε σε μια διαδικασία που έτρωγε τους μύες μου για να επιβιώσει και έμεινα αρκετές μέρες στο νοσοκομείο. Οι γιατροί προσπαθούσαν να μου επαναφέρουν τους παλμούς. Μου είπαν ότι άρχισε να ατροφεί η καρδιά μου, ότι χρειαζόμουν πρωτείνη για να μπορέσω να επιβιώσω.

Μου έκαναν συνέχεια καρδιογραφήματα, αιματολογικές εξετάσεις και τελικά μου είπαν ότι δεν μπορώ να συνεχίσω το παιχνίδι. Όταν άκουσα ότι είχα 37 παλμούς, φοβήθηκα, είπα ότι κάτι δεν πάει καλά», είπε η Κρυσταλλία.