Survivor: Μπαίνουν ο Σοϊλέδης, η Ταραμπάνκο κι άλλοι τρεις παίκτες αυτή την εβδομάδα (vid)

Newsroom
Survivor: Μπαίνουν ο Σοϊλέδης, η Ταραμπάνκο κι άλλοι τρεις παίκτες αυτή την εβδομάδα (vid)
Έτοιμοι να εισβάλλουν από το Σάββατο στο Survivor είναι 5 παίκτες. Πρόκειται για 2 παίκτες στην ομάδα των «Διασήμων» και 3 στην ομάδα των «Μαχητών».

Αρκετοί παίκτες αποχώρησαν από το Survivor πριν από λίγες ημέρες και αναμένεται να αντικατασταθούν. Μάλιστα προσθήκες δεν θα γίνουν μόνο στους μαχητές αλλά και στους Διάσημους, αφού -όπως είχε ήδη ακουστεί- μπαίνουν στο Survivor ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Άρης Σοϊλέδης αλλά και η Κάτια Ταραμπάνκο.

Να υπενθυμίσουμε πως η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν και στο προηγούμενο Survivor με πολύ καλές επιδόσεις στα αγωνίσματα αλλά και αρκετές εντάσεις, ωστόσο αποχώρησε λόγω ενός θέματος υγείας.

Σίγουρα πρόκειται για μια επιστροφή η οποία αναμένεται να... ταράξει τα νερά, καθώς πρόκειται για μια έντονη και δυναμική προσωπικότητα. Την είσοδο της Κάτιας Ταραμπάνκο θα την δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (24/1).

Ο Άρης Σοϊλέδης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μega Καλημέρα», βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, μεταξύ των παικτών που μπαίνουν στο ριάλιτι είναι και η παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας Θωμαΐς Εμμανουηλίδου.

Η Θωμαΐς είναι 24 ετών και έχει κερδίσει χρυσά μετάλλια στο παγκόσμιο και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας.