Τέλος από το Survivor Κρυσταλία, Καλαφατάς και Μπέλλος: «Στο νησί βρίσκονται αρκετοί παίκτες έτοιμοι να μπουν» (vid)

Newsroom
Τέλος από το Survivor Κρυσταλία, Καλαφατάς και Μπέλλος: «Στο νησί βρίσκονται αρκετοί παίκτες έτοιμοι να μπουν» (vid)
Οι Κρυσταλία Κουτσιμάνη, Σταμάτης Καλαφατάς και Θανάσης Μπέλλος αποχώρησαν από το Survivor για ιατρικούς λόγους. Την ίδια ώρα ο Γιώργος Λιανός είπε πως στο νησί βρίσκονται ήδη αρκετοί νέοι παίκτες έτοιμοι να μπουν στο παιχνίδι.

Το Survivor της Κυριακής (16/1) ξεκίνησε με μια «βόμβα» που έριξε ο Γιώργος Λιανός, καθώς τρεις παίκτες δεν θα συνεχίσουν για ιατρικούς λόγους και η συμμετοχή τους στο reality επιβίωσης ολοκληρώθηκε. Πρόκειται για τους Κρυσταλία Κουτσιμάνη, Σταμάτη Καλαφατά και Θανάση Μπέλλο.

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Λιανός είπε σε «Διάσημους» και «Μαχητές» πως, στο νησί βρίσκονται ήδη αρκετοί νέοι παίκτες έτοιμοι να μπουν στο παιχνίδι.

«Το Survivor είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης στον κόσμο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν ενημερώσει τους παίκτες για τις έκτακτες εξελίξεις: «Η Κρυσταλία Κουτσιμάνη με εντολή γιατρού δεν επιτρέπεται να συνεχίσει στο Survivor και της ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Όπως όλοι γνωρίζετε εξ αρχής το Survivor είναι ένα παιχνίδι το οποίο απαιτεί αντοχή, καλή ψυχολογία, πάθος και επιμονή στον τελικό στόχο που είναι να απολαύσετε αυτό το ταξίδι ζωής, την απίστευτη αυτή εμπειρία ζωής. Θέλω να σας πω ότι ο Σταμάτης Καλαφατάς και ο Θανάσης Μπέλλος δεν άντεξαν να συνεχίσουν.

Το Survivor ήταν πολύ δύσκολο για αυτούς και ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους. Ο Θανάσης Μπέλλος ήρθε στο Survivor και ήθελε να αποδείξει πως ένας παίκτης στην ηλικία του μπορεί να ανταπεξέλθει. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε».

O παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο, ενημέρωσε «Διάσημους» και «Μαχητές» πως «στο νησί βρίσκονται ήδη αρκετοί νέοι παίκτες οι οποίοι πολύ σύντομα θα μπουν στο παιχνίδι».