Πρόβλεψη Μαρουσάκη: «Χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας, έως και -18 στα βόρεια» (vid)

Newsroom
Πρόβλεψη Μαρουσάκη: «Χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας, έως και -18 στα βόρεια» (vid)
Ισχυρή κακοκαιρία με ολικό παγετό δείχνουν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία των μετεωρολόγων. Χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας.

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες και έρχεται ραγδαία επιδείνωση με χιόνια και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόβλεψη του μετεωρολόγου Κλέαρχου Μαρουσάκη, το κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει και την Αττική με χιόνια ακόμα και στο κέντρο, ενώ το θερμόμετρο στη βόρεια Ελλάδα αναμένεται να δείξει έως και -18 βαθμούς.

«Είχαμε αναφέρει αυτή την εξέλιξη αρκετές ημέρες πριν όταν μιλήσαμε για τον ΩΜΕΓΑ εμποδιστή και που θα έστελνε διαδοχικά κύματα ψύχους προς τη χώρα μας στο δεύτερο μισό του μήνα», σημειώνει.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Έρχεται πολικό ψύχος με χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας ενώ ο υδράργυρος ενδέχεται να "φλερτάρει" και με τους -15° με -18° στη βόρεια Ελλάδα όπου αναμένουμε να ξαστερώσει με αυξημένες τις πιθανότητες ακόμη και για ολικό παγετό!!!
Είχαμε αναφέρει αυτή την εξέλιξη αρκετές ημέρες πριν όταν μιλήσαμε για τον ΩΜΕΓΑ εμποδιστή και που θα έστελνε διαδοχικά κύματα ψύχους προς τη χώρα μας στο δεύτερο μισό του μήνα.
Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα όσο ακόμη ο χρόνος μας το επιτρέπει!
Καλημέρα σε όλες και σε όλους!
»