Νέα μήνυση στην Τούνη από τον Κατμερτζόγλου: «Η συνεύρεσή μας σε υπαίθριο χώρο ήταν συναινετική»

Newsroom
Νέα μήνυση στην Τούνη από τον Κατμερτζόγλου: «Η συνεύρεσή μας σε υπαίθριο χώρο ήταν συναινετική»
Με δεύτερη μήνυση στην Ιωάννα Τούνη απάντησε ο Μάκης Κατμερτζόγλου στο νέο της video που την κατηγορεί για το revenge porn.

Η υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη την πρωτοχρονιά, έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που επανέφερε στην επιφάνεια το revenge porn της Ιωάννας Τούνη, καθώς κατονόμασε τον Μάκη Κατμερτζόγλου ως υπεύθυνο για την ανάρτηση του συγκεκριμένου video σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Ο επιχειρηματίας είχε καταθέσει μήνυση εις βάρος, μετά το πρώτο video της influencer και υπέβαλε ακόμα μία χθες, λίγο μετά το δεύτερο video που ανέβασε χθες το βράδυ...

Σε αυτή αναφέρεται σε όσα λέει η Ιωάννα Τούνη στο σχετικό video, χαρακτηρίζοντάς τα ψέματα, καθώς όπως λέει από τις 10 Μαΐου του 2020, έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το συγκεκριμένο video στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Επισημαίνει μάλιστα οτι είναι ψέματα πως την εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά ενώ ήταν μεθυσμένη, βάζοντας φίλο του να τραβάει βίντεο, τονίζοντας πως «συνεύρεση μας ήταν απολύτως συναινετική σε υπαίθριο χώρο και δεν έχω καμία σχέση με τη λήψη και την αναπαραγωγή του εν λόγω βίντεο».

Τέλος, επισημαίνει πως «Έρχονται δε σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είπε στις 15 Ιανουαρίου 2022 όταν ισχυρίστηκε ότι εγώ δημοσίευσα το εν λόγω βίντεο πράξη για την οποία της υπέβαλλα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση την ίδια ημέρα»