Ο Αντύπας έπαιζε μπάλα στον Άρη, αλλά τον κέρδισαν οι πίστες (vid)

Newsroom
Ο Αντύπας έπαιζε μπάλα στον Άρη, αλλά τον κέρδισαν οι πίστες (vid)
Ο γνωστός τραγουδιστής, Αντύπας, μίλησε για το πώς κατάφερε να ακολουθήσει το επάγγελμα που αγαπάει, ενώ ανέφερε πως από τον Άρη έφτασε να ανέβει στην πίστα.

Ο Αντύπας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ποδόσφαιρο που άφησε λόγω του τραγουδιού.

Συγκεκριμένα, όπως είπε έπαιζε στον Άρη, στα τσικό χαρακτηρίζοντας την τότε ομάδα της Θεσσαλονίκη, τρομερή.

«Έπαιζα στον Άρη, στα τσικό τότε, με προπονητή τον Παπουτσάκη. Πρόλαβα όμως την γενιά του Χρηστίδη, του Σεμερτζή, του Κεραμιδά κλπ... την ομάδα του Άρη την τρομερή τότε που πήραμε και το κύπελλο. Ήταν η καλύτερη ομάδα του Άρη αυτή, εγώ έπαιζα τότε στα τσικό. Σε μια νίκη του Άρη τότε, πήγαμε στο κέντρο "Καλύβα", επάνω στην Θεσσαλονίκη. Λέω στον Αποστόλη, μπορώ να πω κι εγώ ένα τραγούδι; Ήμουν 17-18 χρονών. Μου λέει "πως δεν μπορείς;". Ανέβηκα πάνω και είπα δυο τραγούδια», ανέφερε αρχικά.

«Τραγούδησα το "δεν θέλει απόψε άνθρωπο να δει", του Βοσκόπουλου. Μου λέει ο ιδιοκτήτης, είσαι πολύ καλός. Θα έρθεις εδώ να σου δίνω 100 δραχμές την ημέρα; Και λέω "θα έρθω". Δεν είχα όμως ρούχα, κοστούμι δηλαδή και με πήγε ο Αποστόλης και μου πήρε ένα άσπρο κοστούμι και μια γραβάτα κόκκινη. Βγαίνω επάνω αρχίζω τα τραγούδια και μου λέει το χειμώνα θα είσαι μαζί μας στο χειμερινό μαγαζί. Ξεκίνησα κατευθείαν. Δεν το περίμενα, τραγουδούσα μόνο στην οικογένεια και ξαφνικά είδα ότι υπάρχει κάτι όταν βγήκα στο μαγαζί, μια κινητικότητα, ότι αρέσει στον κόσμο. Στην συνέχεια τραγούδησα και σε άλλα μαγαζιά...», κατέληξε.