Απίστευτο video από την Λένορμαν: Του έκλεψαν το αυτοκίνητο και κρεμάστηκε από το καπό (vid)

Newsroom
Απίστευτο video από την Λένορμαν: Του έκλεψαν το αυτοκίνητο και κρεμάστηκε από το καπό (vid)
Ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ προσπάθησε να σταματήσει τους κλέφτες και κρεμάστηκε από το καπό, αλλά τον «άδειασαν» στην λεωφόρο.

Ένα πραγματικά σοκαριστικό video από την Λεωφόρο Λένορμαν, έφερε στην δημοσιότητα ο Alpha στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Σε αυτό λοιπόν διακρίνεται ένα αυτοκίνητο το οποίο μόλις έχουν κλέψει άγνωστοί μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη του, ο οποίος καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σώσει την περιουσία του.

Σε μία απέλπιδα προσπάθεια λοιπόν γαντζώνεται από το καπό του Ι.Χ και προσπαθεί να τους σταματήσει, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα...

Οι δράστες αναπτύσσουν ταχύτητα και με ένα απότομο γύρισμα του τιμονιού, τον... αδειάζουν στην λεωφόρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χρειαστεί να μεταφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, οι δύο άνδρες, έβγαλαν με την βία τον ιδιοκτήτη από το αυτοκίνητό του, την ώρα που το πάρκαρε και του το έκλεψαν.

Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και λίγα μέτρα παρακάτω προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα, καθώς συγκρούστηκαν με δύο αυτοκίνητα.

Το κλεμμένο όχημα ακινητοποιήθηκε και οι ληστές προσπάθησαν να ξεφύγουν πεζοί, όμως τους καταδίωξαν άνδρες της ΔΙΑΣ και συνέλαβαν τον έναν εκ των δύο