«Τελείωσε» ο Βαλάντης για τους «Διάσημους»: «Αν είχες τσίπα θα είχες φύγει από το Survivor, κόφτο σου λέω» (vids)

Newsroom
«Τελείωσε» ο Βαλάντης για τους «Διάσημους»: «Αν είχες τσίπα θα είχες φύγει από το Survivor, κόφτο σου λέω» (vids)
Έξαλλοι οι «Διάσημοι» στο Survivor με το απαράδεκτο, αισχρό και κακό σχόλιο του Βαλάντη στην Ευρυδίκη.

Ο Βαλάντης έχει… τελειώσει, για την ομάδα του τους «Διάσημους» στο Survivor, μετά το χυδαίο, κακό και αισχρό που είπε στην Ευρυδίκη, για την πάρα πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε, με αποτέλεσμα να την κάνει να κλάψει και να αποχωρήσει από το συμβούλιο.

Όλη η ομάδα των «Διάσημων» τον έκανε πέρα, τον απομάκρυνε και εκείνος αφού έκατσε απομονωμένος σε ένα δέντρο πήγε μετά με σκυμμένο το κεφάλι να ζητήσει συγγνώμη. Μόνο που κανείς δεν τη δέχεται, κανείς δεν θέλει πλέον να του μιλάει και η Αθηνά μάλιστα εξοργισμένη γύρισε και του είπε: «Αν είχες τσίπα θα είχες φύγε από δω πέρα, κόφτο σου λέω και μη μου μιλάς».

«Φάνηκε το τι εστί Βαλάντης. Το τί έχει κάνει ο Βαλάντης στην ομάδα. Είπε κάτι απαράδεκτο στην Ευρυδίκη», είπε η Μυριέλλα στην κάμερα. Η Ευρυδίκη από την πλευρά της σημείωσε ότι «μετά το συμβούλιο ψηφοφορίας είπε ότι αυτό που πέρασα, δεν με έκανε καλύτερο άνθρωπο κι ότι πρέπει να ντρέπομαι για αυτά που είπα.

Μετά την πρόταση για ψεύτικο ειδύλλιο την οποία εγώ αρνήθηκα, μου είπε αυτό το απαράδεκτο πράγμα κι έβαλα τα κλάματα. Συνειδητοποίησα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι κακός, έχει πονηριά και διχασμό μέσα του. Ό,τι μου είπε ήταν χυδαίο. Κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε».