Τροχαίο Παντελίδη: Αναλυτικά οι αποζημιώσεις που αξιώνουν Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου (vid)

Newsroom
Τροχαίο Παντελίδη: Αναλυτικά οι αποζημιώσεις που αξιώνουν Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου (vid)
Έξι σχεδόν χρόνια από τη μέρα που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, αρχίζει η δίκη για το τροχαίο.

Ξεκινάει την Πέμπτη (20/1) η δίκη για το τροχαίο στο οποίο στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, ο Παντελής Παντελίδης έχασε την ζωή του.

Το τροχαίο συνέβη στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και στο αυτοκίνητο ήταν συνεπιβάτιδες του δημοφιλούς τραγουδιστή, η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου. Κι εκείνες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Οι αποζημιώσεις που αξιώνουν

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, σύμφωνα με την Realnews της Κυριακής, η Μίνα Αρναούτη ζητά 1.164.137 ευρώ από την εταιρεία που ασφάλισε το αυτοκίνητο. Πιο συγκεκριμένα αξιώνει 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια, αν δεν είχε τραυματιστεί, 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά νοσήλια.

«Τα σημάδια στην ψυχή μου και στο κορμί μου με συνοδεύουν. Τι κι αν προσπαθώ να πείσω πρωτίστως τον εαυτό μου και τους άλλους πως είμαι καλά, φτάνοντας στα όρια της υπερβολής αρκετές φορές. Μάταια ξαναγυρίζω πάντα εκεί που είμαι, στις εκτεταμένες πληγές της ψυχής και του σώματός μου. Δεν έχω περάσει και λίγα», δηλώνει η Μίνα Αρναούτη στην εφημερίδα «Real News».

Η αγωγή της Φρόσως Κυριάκου

Η πλευρά της Φρόσως Κυριακού αξιώνει το ποσό των 94.630 ευρώ. «Ακόμα και σήμερα και ενώ τα αληθή περιστατικά έχουν επιβεβαιωθεί και από την Εισαγγελική Αρχή, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν το αντίθετο και εγώ φέρω το στίγμα του δολοφόνου», ισχυρίζεται στην αγωγή της.

Τι υποστηρίζει η οικογένεια Παντελίδη

Από την άλλη, η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη επιμένει ακόμα και σήμερα ότι δεν οδηγούσε το μοιραίο τζιπ ο τραγουδιστής, αλλά η Φρόσω Κυριακού. Έχει καταθέσει, μάλιστα, αγωγή κατά της άτυχης κοπέλας, ζητώντας 600.000 ευρώ, αλλά και κατά της ασφαλιστικής, οι οποίες θα εκδικαστούν επίσης την προσεχή Πέμπτη.