«Φουντώνουν» οι φήμες πως μπαίνει στο Survivor ο πρώην της Μυριέλλας Κουρεντή (vid)

Newsroom
«Φουντώνουν» οι φήμες πως μπαίνει στο Survivor ο πρώην της Μυριέλλας Κουρεντή (vid)
Μπαίνει στο Survivor ο πρώην της Μυριέλλας Κουρεντή;

«Φουντώνουν» οι φήμες το τελευταίο διάστημα για είσοδο στο Survivor του πρώην της Μυριέλλας Κουρεντή, Κωνσταντίνου, ο οποίος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

Ο κολλητός φίλος του πρώην της, δίνει την απάντηση μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι!».

«Έχει κανονίσει ένα ταξίδι του καιρό πριν και ήξερα εξ’ αρχής ότι ήταν να πάει για λόγους αναψυχής ξεκάθαρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπαίνει στο Survivor. Το ταξίδι ήταν κανονισμένο καιρό πριν και ήταν καθαρά για λόγους αναψυχής. Θα είχε ενδιαφέρον να τον δούμε στο παιχνίδι ως πρώην της Μυριέλλας. Από όσο γνωρίζω πέρασαν ένα όμορφο καλοκαίρι μαζί και από εκεί και πέρα τράβηξαν χωριστούς δρόμους», ανέφερε.

Να υπενθυμίσουμε πως στο προηγούμενο Survivor, όταν μπήκε ο Σάκης Κατσούλης ήταν χωρισμένος με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Παπαδόπουλος: «Υπήρχε παίκτης που έπαιρνε 4000 κι όταν ήθελε να φύγει του έδιναν άλλα τόσα»

Την άποψή του για το φετινό Survivor εξέφρασε ο Κώστας Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του στο «Open Weekend.

«Βλέπω το Survivor, μου αρέσει πάρα πολύ αλλά θα ήθελα κάτι πιο αστείο. Έναν Τριαντάφυλλο, έναν Παπαδόπουλο, έναν Παππά… Εγώ θέλω να δω την εξέλιξη να μπει το αγόρι της Μυριέλλας, πιστεύω ότι θα μπει γιατί είναι καψούρης φουλ… Ο Βαλάντης δεν είναι παίκτης γιατί δεν παίζει αγωνίσματα, κάνει μόνο ριάλιτι. Ο Τριαντάφυλλος τουλάχιστον έπαιζε λίγο» ανέφερε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

«Σε κάποιον που ήθελε να φύγει από μόνος του από το παιχνίδι, είχαν προτείνει άλλα 4.000 ευρώ. Δεν μπορώ να πω ονόματα… Όταν έφυγαν ο Τζέιμς Καφετζής κι ο Νίκος Μπάρτζης τον πόνεσε τον Acun για αυτό και τώρα έχει βάλει ρήτρα. Εγώ που έχω μιλήσει με τους παίκτες που μπήκαν, τους είπαν τέσσερις φορές δεν μπορείς να φύγεις. Τον Κατσαούνη και τον Πιλίδη δεν θα τον αφήσει να φύγει, θα τον γδάρει» είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.