Ο άντρας που κατονομάστηκε από την Τούνη για την διαρροή του ροζ βίντεο: «Δεν το έκανα εγώ» (vid)

Newsroom
Ο άντρας που κατονομάστηκε από την Τούνη για την διαρροή του ροζ βίντεο: «Δεν το έκανα εγώ» (vid)
«Δεν το διέρρευσα εγώ», απαντάει ο άντρας που κατονομάστηκε από την Ιωάννα Τούνη.

Η Ιωάννα Τούνη έκανε χτες (15/1) μια ανάρτηση στα social media, όπου κατονόμασε για πρώτη φορά τον άντρα ο οποίος φέρεται να διέρρευσε το ροζ βίντεο με εκείνη πριν από λίγο καιρό.

Η influencer προχώρησε σε αυτή την κίνηση, όπως είπε, καθώς ενεπλάκη το όνομά της σε διάφορες αναρτήσεις στο διαδίκτυο με αφορμή την καταγγελία βιασμού από την 24χρονη κοπέλα στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε: «Είναι πάρα πολύ άσχημο και θλιβερό όλο αυτό, μου ζητάτε να πάρω θέση σε όλο αυτό, αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω. Και μέσα σε όλο αυτό, το όνομά μου έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά αυτό που γράφτηκε, είναι ότι το άτομο που διέρρευσε το δικό revenger porn βίντεο ήταν με τα άτομα τα οποία έκαναν αυτά στη Θεσσαλονίκη, δεν ισχύει όμως.

Αυτός που διέρρευσε το βίντεο μου, δεν ήταν ο Δημήτρης Φιντιρίκος, αλλά ο Μάκης Κατμετζόγλου και είναι ένα όνομα που λέω πρώτη φορά δημόσια μετά από τόσα χρόνια γιατί φοβόμουν ότι αν εκθέσω το όνομα του ανθρώπου που εσκεμμένα με ξεφτίλισε στο πανελλήνιο χωρίς να έχω ισχυρές αποδείξεις, αυτός θα μπορούσε να μου κάνει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και να βρεθώ εγώ φυλακή αντί για αυτόν. Μακάρι από καρδιάς να αποδοθεί δικαιοσύνη στην κοπέλα από Θεσσαλονίκη» κατέληξε.

«Δεν το διέρρευσα εγώ»

Ο άνθρωπος που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη για τη διαρροή του ροζ βίντεο πριν από τέσσερα χρόνια, έδωσε την δική του απάντηση μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Mε μία μακροσκελή ανάρτηση ο άνδρας αυτός υποστηρίζει πως:

«Εδώ και λίγες ώρες δέχομαι μια αναίτια επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την δημοσίευση της Ιωάννας Τούνη, η οποία αναφέρει το όνομά μου ως το πρόσωπο που έχει διαρρεύσει που μας αφορά και τους δυο πριν δυο χρόνια. Οι λόγοι για τους οποίους γίνεται τώρα από μέρους της αυτή η αναφορά μου είναι πραγματικά ακατανόητοι, καθώς όπως η ίδια λέει δεν έχει και ισχυρές αποδείξεις.

To όνομά μου έχει διασυρθεί ανεπανόρθωτα στο ίντερνετ κι όλα τα social media καθώς άκριτα έγινε δεκτό ότι αυτό που αναφέρει η Τούνη είναι και αληθές. Προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνω ότι όσο έχει θιγεί η Τούνη από την εν λόγω δημοσιοποίηση του βίντεο άλλο τόσο έχω θιγεί κι εγώ και έχω υποβάλει πρώτος έγκληση σε βάρος κάθε υπευθύνου, παρέχοντας στην αστυνομία όσα στοιχεία είχα στη διάθεσή μου, από τις 10/5/2020.

Απάντηση στην Ιωάννα Τούνη

Από όσο γνωρίζω μήνυση κατά αγνώστων έχει υποβάλλει και η Τούνη. Συνεπώς δεν μπορούσα να είμαι εγώ αυτός που το διέρρευσε και την ίδια στιγμή να καταγγέλλω τον εαυτό μου στην Αστυνομία. Αυτό το γνωρίζει η Τούνη αλλά το απέκρυψε από τη δημοσίευσή της. Έχω υποβάλλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και θα κινηθώ νομικά σε βάρος όλων όσων, χωρίς να γνωρίζουν, συνεχίζουν να με διαπομπεύουν και είμαι βέβαιος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη».