Επίθεση κουκουλοφόρων σε συνεργείο της ΕΡΤ έξω από την ΑΣΟΕΕ

Newsroom
Επίθεση κουκουλοφόρων σε συνεργείο της ΕΡΤ έξω από την ΑΣΟΕΕ
Άρπαξαν τη δημοσιογράφο Ελίνα Κολύβα από την τσάντα και πήγαν να της πάρουν το μικρόφωνο από τα χέρια.

Επίθεση από ομάδα αγνώστων έξω από την ΑΣΟΕΕ δέχθηκε το συνεργείο της ΕΡΤ και η δημοσιογράφος Ελίνα Κολύβα, όπως μετέδωσε η ίδια η δημοσιογράφος στην ΕΡΤ.

Μια ομάδα μαυροντυμένων με κουκούλες, πέταξαν καφέδες και μπουκάλια στην ίδια και τον εικονολήπτη, τούς κυνήγησαν, ενώ άρπαξαν τη δημοσιογράφο από την τσάντα και πήγαν να της πάρουν το μικρόφωνο από τα χέρια.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ: «Την ώρα που έπαιρναν δηλώσεις από φοιτητές 3 με 4 κουκουλοφόροι εκσφενδόνισαν εναντίον τους καφέδες και μπουκάλια και τους προπηλάκισαν. Προσπάθησαν να αρπάξουν το μικρόφωνο χωρίς να τα καταφέρουν ενώ ο εικονολήπτης τράπηκε σε φυγή για να τους αποτρέψει να πάρουν την κάμερα, καθώς είναι η δεύτερη επίθεση που δέχεται μέσα σε λίγες μέρες».

Στο μεταξύ, ποινική δίωξη για τρία αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των έξι συλληφθέντων κατά τη χθεσινή αστυνομική επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ.

Η δίωξη αφορά τα αδικήματα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας που προορίζεται για κοινό όφελος από κοινού, της διατάραξης δημόσιας υπηρεσίας και της απείθειας, καθώς, σύμφωνα με το διαβιβαστικό που εστάλη στον εισαγγελέα, οι συλληφθέντες αρνήθηκαν να δακτυλοσκοπηθούν.

Οι έξι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.