Ξέσπασμα στον Ευαγγελάτο: «Δεν θέλουμε περιπολικά, θέλουμε γιατρούς» (vid)

Newsroom
Ξέσπασμα στον Ευαγγελάτο: «Δεν θέλουμε περιπολικά, θέλουμε γιατρούς» (vid)
Ένας νεαρός στην Καλλιθέα παρενέβη σε ζωντανή σύνδεση στο Mega και είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο: «Κάντε καμιά δημοσιογραφία της προκοπής».

Ένας νεαρός από την Καλλιθέα παρενέβη σε ζωντανή σύνδεση του Mega και την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Ο νεαρός, που περίμενε να κάνει τεστ γιατί είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα, πλησίασε τη δημοσιογράφο του Mega και είπε αρχικά: «Πείτε ότι υπάρχουν ελλείψεις προσωπικού».

Ο Νίκος Ευαγγελάτος είπε: «Για να τον ακούσουμε τον άνθρωπο» και στη συνέχεια ο νεαρός ανέφερε: «Πείτε ότι δεν θέλουμε τόσους αστυνομικούς και περιπολικά, θέλουμε γιατρούς και δεν υπάρχουν.

Περιμένουμε πολύ ώρα. Και η τιμή των pcr και των μοριακών τεστ είναι ακριβή. Κάντε καμιά δημοσιογραφία της προκοπής και μη λέτε ότι να ναι. Πείτε τίποτα της προκοπής.

Τα Μητσοτάκη κι αυτά τα κόβεται. Αυτά τα λέτε; Όταν υπάρχουν επιχειρήματα αυτά τα λέτε;
Πάνε και κάνουν φιέστες, τους μεγάλους περιπάτους και τον Σάκη Ρουβά».

Στη συνέχεια ο Νίκος Ευαγγελάτος είπε να του φορέσουν «επιστροφή», ώστε να συνομιλήσουν και ο νεαρός συνέχισε: «Σας είπα ότι υπάρχουν τρομερές ελλείψεις νοσοκομειακού προσωπικού.

Έχουν γίνει πάρα πολλές απολύσεις τα τελευταία χρόνια, η χρηματοδότηση είναι ελλιπέστατη και πάει σε ένα σωρό βλακείες. Σε παραπάνω αστυνομικούς, σε οχήματα άχρηστα, σε ένα σωρό φωτάκια και λαμπιόνια στο κέντρο της Αθήνας, σε μάσκες που δεν κάνουν πουθενά… Και υπάρχουν ένα σωρό πράγματα με τα οποία η Κυβέρνηση δεν ασχολείται. Ασχολείται με φανφάρες δεξιά και αριστερά και όχι στην ουσία. Με τα λεφτά που δόθηκαν στον Λυκαβηττό και στα φωτάκια, πόσες ΜΕΘ θα έφτιαχναν;».

Πριν κλείσει η σύνδεση, ρώτησε τον Νίκο Ευαγγελάτο: «Το γνωρίζετε ότι στην Κούβα τις τελευταίες 13-14 μέρες δεν έχουν νεκρό από τον κορονοϊό;».