Η απάντηση του Σπύρου Παπαδόπουλου για το αν πρέπει να κοπούν οι «Απαράδεκτοι» καθώς συμμετέχει ο Πέτρος Φιλιππίδης (vid)

Newsroom
Η απάντηση του Σπύρου Παπαδόπουλου για το αν πρέπει να κοπούν οι «Απαράδεκτοι» καθώς συμμετέχει ο Πέτρος Φιλιππίδης (vid)
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έδωσε την δική του εκδοχεί για το αν θα έπρεπε να «κοπεί» η προβολή των «Απαράδεκτων», καθώς συμμετέχουν οι Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαϊκάλης.

Το δικό του σχόλιο, στην όλη κουβέντα που γίνεται αναφορικά με την επιστροφή της σειράς «Οι Απαράδεκτοι» και το αν θα έπρεπε να «κοπεί» από τη στιγμή που συμμετέχει σε ορισμένα επεισόδια και ο προφυλακισμένος με τις κατηγορίες βιασμών ή απόπειρας αυτών Πέτρος Φιλιππίδης, αλλά και ο Παύλος Χαϊκάλης, κατηγορίες για τον οποίο έχουν αναφερθεί, έδωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Γιατί να κοπεί;» ανέφερε στον Alpha και την εκπομπή «Super Κατερίνα» και συμπλήρωσε: «Ήταν μια ιδιωτική απόφαση, ήταν απόφαση των καναλαρχών. Δεν είναι κάτι συντεταγμένο, δεν είναι νόμος του κράτους.

Το MEGA, λοιπόν, αποφάσισε προφανώς ότι δεν υπάρχει κανένα νομικό πρόβλημα και αποφάσισε να παίξει τα επεισόδια. Οπότε πού είναι το πρόβλημα;».

Σε αυτό συμφώνησε και ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή: «Συμφωνώ απόλυτα μαζί του, αν και πολλοί συνάδελφοί μας διαφωνούν. Εγώ νομίζω ότι δεν έχει κανένα νομικό έρεισμα η απόφαση των καναλιών. Το προϊόν του συγκεκριμένου καλλιτέχνη, δεν είναι μόνο προϊόν δικό του, είναι και των άλλων συντελεστών.

Δεν μπορεί να κοπεί. Αν κάποιοι δεν θέλουν να το βλέπουν και δυσανασχετούν με το πρόσωπο του Φιλιππίδη με το οποίο διασκέδαζαν τόσα χρόνια, μπορούν να αλλάξουν κανάλι. Οι υπόλοιποι μπορεί να θέλουν να το δουν, άσχετα με αυτά που έκανε και για τα οποία θα δικαστεί».