Ο ηθοποιός JK Simmons έγινε «φέτες» και εξηγεί ότι ο λόγος δεν ήταν κάποια ταινία (vid)

Newsroom
Ο ηθοποιός JK Simmons έγινε «φέτες» και εξηγεί ότι ο λόγος δεν ήταν κάποια ταινία (vid)
Ο JK Simmons σήμερα έκλεισε τα 67 χρόνια της ζωής του αλλά το κορμί του είναι «φέτες».

Μπορεί σήμερα ο αγαπημένος Αμερικανός ηθοποιός JK Simmons να έκλεισε τα 67 του χρόνια, αλλά σε καμία περίπτωση η εμφάνισή του δεν θυμίζει έναν άντρα της ηλικίας του, καθώς διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση.

Είναι γνωστό ότι πολλοί ηθοποιοί αλλάζουν το σώμα τους και προσαρμόζονται στις ανάγκες μιας ταινίας, ιδιαίτερα αν επρόκειτο για δράσης. Ωστόσο, ο Simmons που σε τρία χρόνια θα γίνει 70, φαίνεται ότι είχε άλλα κίνητρα για να συνεχίσει να είναι... φέτες.

Το 2016 ο προσωπικός του γυμναστής Aaron Williamson δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες του ηθοποιού από τις προπονήσεις του και έγιναν viral. Εκείνη την περίοδο ο Simmons θα υποδυόταν τον «Commissioner Gordon» στην ταινία «Justice League» και πολλοί πίστεψαν ότι η μεταμόρφωση του σώματός του ήταν στο πλαίσιο της ταινίας.

Ωστόσο, ο ίδιος σε συνέντευξή του είπε: «Μετά την δεύτερη και τελευταία φορά που πάχυνα πάρα πολύ στη ζωή μου, όταν έχασα το περιττό βάρος πριν από 6-7 χρόνια, αποφάσισα να παραμείνω σε φόρμα για το υπόλοιπο της ζωής μου».