To MasterChef επιστρέφει: Πρεμιέρα την Δευτέρα (10/1) (vid)

Newsroom
To MasterChef επιστρέφει: Πρεμιέρα την Δευτέρα (10/1) (vid)
Μία μόλις ημέρα έμεινε για την επιστροφή του ανανεωμένου και πολυαναμενόμενου κύκλου του MasterChef.

Το MasterChef κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα (10/1) στις 21:00 στο Star, και οι τρεις κριτές Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης είναι πανέτοιμοι να γνωρίσουν νέους παίκτες που θα διεκδικήσουν το έπαθλο.

«Πάλεψε να γυρίσει σελίδα στη ζωή του όμως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προτιμά τις μαγειρικές μάχες με κατσαρόλες και τηγάνια, όχι γάντια του μποξ και ρινγκ. O Θείος Λεώ επιστρέφει μαζί με τα παιδιά για να αναζητήσουν τον επόμενο Έλληνα ή Ελληνίδα MasterChef!», αναφέρεται στην ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του ριάλιτι μαγειρικής, για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Κατάλαβε ότι οι πιρουέτες και τα ρελεβέ δεν του ταιριάζουν και γυρνάει στις ντέμι γκλας και τα ριζότι. Σε 2 ημέρες, ο Πάνος Ιωαννίδης επιστρέφει μαζί με τα παιδιά για να βρουν τον chef που θα κατακτήσει τον φετινό τίτλο του», γράφουν για τον Πάνο Ιωαννίδη.

«Μπορεί τα πρωινά να σιγοτραγουδά στιχάκια για λιγούρες σε κάποια κουζίνα αλλά τα βράδια, θα ήθελε να βγαίνει σε πίστες και να του πετάνε γαρύφαλλα. Όμως, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Γι’αυτό ο Σωτήρης Κοντιζάς επιστρέφει αύριο με τα παιδιά στην πρεμιέρα του MasterChef 2022», αναφέρεται στην ανάρτηση για τον Σωτήρη Κοντιζά.