Το πιο δυνατό παιδί του κόσμου που έσπασε το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο!

Newsroom
Το πιο δυνατό παιδί του κόσμου που έσπασε το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο!
Ο Τζουλιάνο Στρόε, από την Ικοάνα της Ρουμανίας μεγάλωσε και δεκατρία χρόνια μετά η γυμναστική του είναι το ίδιο εξαντλητική.

Σε ηλικία 5 ετών μόλις, τον αποκαλούσαν «το πιο δυνατό παιδί του κόσμου», έχοντας γράψει ήδη το όνομά του στο περίφημο βιβλίο Γκίνες με τα ρεκόρ. Πλέον είναι 17 και εξακολουθεί να είναι υπέρμαχος της γυμναστικής, της φυσικής κατάστασης και των… ρεκόρ.

Ο λόγος γίνεται για τον Τζουλιάνο Στρόε, από την Ικοάνα της Ρουμανίας, ο οποίος έκανε παγκόσμιο ρεκόρ, για το ταχύτερο περπάτημα στα δέκα μέτρα έχοντας μια βαριά μπάλα ανάμεσα στα πόδια του.

Την επόμενη χρονιά μάλιστα κατέκτησε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για push-up 90 μοιρών. Μια άσκηση όπου τα push-ups εκτελούνται χωρίς τα πόδια να αγγίζουν το έδαφος μετά τα πρώτα 20.

Ο Στρόε που είναι τώρα 17 ετών και ο αδελφός του Κλαούντιο ενθαρρύνθηκαν να ασχοληθούν με το bodybuilding από τον πατέρα τους Λούλιαν. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Λούλιαν, πρώην πυγμάχος, έβαζε τα παιδιά του κάθε πρωί σε ένα πρόγραμμα εξαντλητικής δίωρης άσκησης.

Τότε βέβαια η κριτική ήταν έντονη και δεν είχε την απήχηση που έχει τώρα. Ο πατέρας των παιδιών είχε κατακριθεί για την εξαντλητική προπόνηση που υπέβαλε τα παιδιά και ο ίδιος είχε πει: «Πολλοί λένε ότι τα αγόρια δεν μεγαλώνουν σωστά, αλλά δεν υπάρχει καμία απόδειξη γι' αυτό. Η σκληρή δουλειά και η άσκηση είναι πάντα ωφέλιμα» είχε πει για να συμπληρώσει: «Ακόμα και ένα λουλούδι θα συνεχίσει να μεγαλώνει αν του βάλεις κάτι. Είναι μια φυσική ανάπτυξη».

Η σύζυγός του Ιλεάνα είχε πει: «Έχουν μια φυσική ικανότητα γι' αυτό, τίποτα δεν είναι αναγκαστικό, είναι αυτό που ο Θεός προόριζε γι αυτούς».

Τώρα, 13 χρόνια μετά, φαίνεται ότι τα αδέρφια εξακολουθούν να είναι λάτρεις της φυσικής κατάστασης και μοιράζονται τακτικά βίντεο από τις προπονήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.