Αμερικανός «γίγαντας» δεν χωράει στο αεροπλάνο και τον βάζουν στην πρώτη θέση (vids)

Newsroom
Αμερικανός «γίγαντας» δεν χωράει στο αεροπλάνο και τον βάζουν στην πρώτη θέση (vids)
Ένας 29χρονος Αμερικανός συναντά δυσκολίες λόγω ύψους.

Ο Μπο Μπράουν αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην καθημερινότητά του εξαιτίας του ύψους του. Ο 29χρονος Αμερικανός που είναι 2,16 μέτρα πρόσφατα βρέθηκε σε δύσκολη θέση σε ένα ταξίδι που έκανε από την Τζόρτζια στη Βόρεια Καρολίνα.

Έχοντας επίγνωση των δυσκολιών που συναντά λόγω του ύψους του έκλεισε μια θέση στο αεροπλάνο στη σειρά εξόδου, προκειμένου να έχει περισσότερο χώρο για να απλώσει τα πόδια του. Όμως όταν έφτασε η στιγμή να καθίσει στη θέση του, συνειδητοποίησε ότι δεν μπορέσει να χωρέσει στη θέση του και κάλεσε την αεροσυνοδό να της εξηγήσει το πρόβλημά του.

Αυτό φαίνεται ότι του βγήκε σε καλό, καθώς η αεροσυνοδός τον ενημέρωσε ότι θα καθόταν στην πρώτη θέση, στην οποία θα μπορούσε να απλώσει τα τεράστια πόδια του. Ο Μπο μοιράστηκε την περιπέτειά του στο TikTok όπου τον ακολουθούν 1,7 εκατομμύρια άτομα.

@bigbeaubrown I didn't fit on my plane so they gave me first class. It was probably because of my @cuts hoodie and joggers. They said dang this dude got CLASS. First class was still tight. #fyp #travel #tall ♬ Infinity - Jaymes Young

«Τα ταξίδια πάντα είναι ένας μεγάλος αγώνας για μένα και το να πετάω είναι εξαιρετικά άβολο. Όταν επιβιβάστηκα στο αεροπλάνο είχα κλείσει μια θέση στη σειρά εξόδου που έχει αρκετό καιρό, αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση το ύψος μου στάθηκε εμπόδιο. Τα γόνατά μου άγγιξαν τα μπροστινά καθίσματα και ήμουν καρφωμένος χωρίς να μπορώ ούτε να καθίσω καλά αλλά ούτε και να σηκωθώ», ανέφερε.

«Είπα στην αεροσυνοδό ότι δεν μπορούσα να βολευτώ και ήταν ευγενική. Μου πρότειναν να καθίσω στην πρώτη θέση. Η πτήση μου ήταν μόνο 40 λεπτά, αλλά ήταν πολύ άνετα σε σχέση με το να καθόμουν στην θέση που είχα κλείσει», πρόσθεσε.

@bigbeaubrown traveling is usually a problem but luckily @airalocom ♬ Pope Is a Rockstar - Sales

Ο 29χρονος τόνισε ότι συχνά στα ταξίδια του τα πόδια του ενοχλούν τις αεροσυνοδούς που μεταφέρουν τα καρότσια, αλλά και τους μπροστινούς χτυπώντας τα καθίσματά τους με τα γόνατά του. Κι ο ίδιος όμως πολλές φορές χτυπάει το κεφάλι του στην οροφή του αεροπλάνου.

Θα περίμενε κανείς ότι με τέτοιο ύψος θα ήταν επαγγελματίας αθλητής του μπάσκετ. Όμως ο Μπο εργάζεται ως κινηματογραφιστής και εκνευρίζεται όταν του λένε ότι θα έπρεπε να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Το όνειρό του είναι να κάνει μια ταξιδιωτική εκπομπή που να δείχνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάποιος με το ύψος του.

@bigbeaubrown You can’t relax when you’re 7 feet tall. Send this to someone tall who can relate. #tall #fyp ♬ Stuck in the Middle - Tai Verdes