Food bloger αποκαλύπτει τον σωστό τρόπο για να κόβεις την πίτσα (vid)

Newsroom
Food bloger αποκαλύπτει τον σωστό τρόπο για να κόβεις την πίτσα (vid)
Ένας χρήστης του TikTok αποκάλυψε τον σωστό τρόπο για να φας μία πίτσα, όμως δεν συμφωνούν όλοι του.

Πόσες φορές έχεις μία πίτσα μπροστά σου, την οποία πρέπει να μοιραστείς με κάποιον και δυσκολεύεσαι να τραβήξεις ένα κομμάτι γιατί το τυρί έχει κολλήσει με το διπλανό του; Σίγουρα αρκετές.

Ένας χρήστης του TikTok λοιπόν, με το όνομα @eatmorebmore αποφάσισε να δώσει λύση, αποκαλύπτοντας τον σωστό τρόπο για την κατανάλωση του αγαπημένου αυτού junk food.

Σύμφωνα με το video που έχει 4,9 εκατομμύρια προβολές, παίρνεις λοιπόν αυτό το πλαστικό τραπεζάκι που είναι στην μέση του κύκλου και κρατάς το διπλανό κομμάτι, προκειμένου να ξεκολλήσει.

Βέβαια το γεγονός οτι υποστηρίζει πως αυτή είναι η πραγματική του χρήση, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα σχόλια στους 17.000 followers του συγκεκριμένου foοd bloger.

Και αυτό γιατί αρκετοί τον ενημερώνουν πως η πραγματική χρήση του πλαστικού αυτού είναι να αποτρέπει το πάνω μέρος του κουτιού να κολλήσει πάνω στην πίτσα, με αποτέλεσμα να χαθεί όλο το τυρί.

@eatmorebmore 🍕 hack! #foryourpizza🍕 #pizzahack #learnontiktok #lifehacks2021 #cheesepizzaislife #dmvfoods ♬ Gangsta's Paradise (feat. L.V.) - Coolio