Τέλος η ομηρία στην Αχαρνών: Συνελήφθη ο δράστης

Newsroom
Τέλος η ομηρία στην Αχαρνών: Συνελήφθη ο δράστης
Αίσιο τέλος είχε η ομηρία στην Αχαρνών, καθώς ο 34χρονος Αιγύπτιος δράστης που κρατούσε όμηρο την πρώην κοπέλα του, βουλγαρικής καταγωγής και απειλούσε να τινάξει την πολυκατοικία στον αέρα με φιάλη υγραερίου συνελήφθη

Αίσιο τέλος είχε η ομηρία στην Αχαρνών, καθώς ο 34χρονος Αιγύπτιος δράστης που κρατούσε όμηρο την πρώην κοπέλα του, βουλγαρικής καταγωγής, και απειλούσε να τινάξει την πολυκατοικία στον αέρα με φιάλη υγραερίου, συνελήφθη.

Μετά τις διαπραγματεύσεις της αστυνομίας και την επιχείρησή της, καθώς φοβόνταν για τη ζωή της κοπέλας (η πολυκατοικία είχε εκκενωθεί), ο 34χρονος Αιγύπτιος συνελήφθη και η κοπέλα είναι καλά στην υγεία της.

Όλα ξεκίνησαν στις 18:00 περίπου το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς, όταν ο Αιγύπτιος δράστης, πήγε στο σπίτι της κοπέλας στο Γαλάτσι και αφού τσακώθηκαν, την κτύπησε και την άρπαξε υπό την απειλή μαχαιριού, οδηγώντας την στο διαμέρισμα του επί της οδού Αλκιβιάδου και Αχαρνών.

Εκεί την κρατούσε όμηρο και απειλούσε να τινάξει την πολυκατοικία στον αέρα με φιάλη υγραερίου.

Η πολυκατοικία είχε εκκενωθεί προληπτικά, ενώ στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της πυροσβεστική, ασθενοφόρο και φυσικά τα ΕΚΑΜ, ενώ παρών ήταν διαπραγματευτής και εισαγγελέας.

Όπως ανέφεραν οι γείτονες, οι δυο τους είχαν έναν άγριο τσακωμό, ενώ ο δράστης χτύπαγε την κοπέλα και στη συνέχεια απειλούσε τόσο αυτήν όσο και τους αστυνομικούς ότι θα ανατινάξει την πολυκατοικία.