Πρωτοχρονιά με καλό καιρό (χάρτες & vid)

Newsroom
Πρωτοχρονιά με καλό καιρό (χάρτες & vid)
Την Πρωτοχρονιά περιμένουμε ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με άνοδο της θερμοκρασίας, ενώ τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα έχουμε σε ολόκληρη τη χώρα την Πρωτοχρονιά (Σάββατο 1/1) σύμφωνα με το meteo.gr, με την θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο. Οι άνεμοι θα είναι βορείων διευθύνσεων έως 5 μποφόρ, ωστόσο περιορισμένη θα είναι τοπικά η ορατότητα τις νυκτερινές και πρωινές ώρες.

Πιο αναλυτικά, την Πρωτοχρονιά περιμένουμε ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

3

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -5 έως 12 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 16, στην Ήπειρο από 0 έως 17 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -1 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 17 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 17, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 4 έως 15 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι σε ολόκληρη τη χώρα θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις που στα πελάγη θα φτάνουν τα 5 μποφόρ και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο τα 6 μποφόρ.

3

Στην Αττική περιμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.

3

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις 3-4 μποφόρ και τοπικά στο Θερμαϊκό 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερες.