Στρατιώτης της Βασιλικής φρουράς στη Βρετανία… πηδάει από πάνω παιδί που έπεσε μπροστά του (vid)

Newsroom
Στρατιώτης της Βασιλικής φρουράς στη Βρετανία… πηδάει από πάνω παιδί που έπεσε μπροστά του (vid)
Σάλος έχει δημιουργηθεί στη Βρετανία με την κοινή γνώμη να είναι διχασμένη για το αν έκανε καλά ο στρατιώτης. Ποια η θέση του Υπουργείου Αμύνης.

Ποικίλα και αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει η κίνηση ενός στρατιώτη της βασιλικής φρουράς στη Βρετανία, ο οποίος πέρασε πάνω από ένα παιδί που μπερδεύτηκε στα πόδια του. Δεν σταμάτησε και απλά πέρασε το πόδι του πάνω από το μικρό παιδί, συνεχίζοντας τον βηματισμό του.

Στη Βρετανία προκλήθηκε σάλος και το Υπουργείο Άμυνας αναγκάστηκε να πάρει θέση για το σκηνικό που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς καταγράφηκε από τα κινητά των παρευρισκόμενων.

Το Υπουργείο Άμυνας λοιπόν ανέφερε ότι ο φρουρός, αναζήτησε και ρώτησε το παιδί, μετά από αυτό που συνέβη και διαπίστωσε ότι «όλα ήταν καλά».
Κάνοντας δήλωση στο LADbible, εκπρόσωπος της Βασιλικής φρουράς ανέφερε: «Γνωρίζουμε για το περιστατικό στον Πύργο του Λονδίνου κατά τη διάρκεια μιας περιπολίας ρουτίνας.

Οι φρουροί που βρίσκονταν σε υπηρεσία προειδοποίησαν τους πολίτες ότι πλησίαζε περίπολος αλλά το παιδί δυστυχώς βγήκε απροσδόκητα μπροστά στον στρατιώτη. Ο στρατιώτης προσπάθησε να περάσει πάνω από το παιδί και συνέχισε το καθήκον του. Μετά το περιστατικό, ο στρατιώτης έλεγξε το παιδί και διαβεβαιώθηκε ότι όλα ήταν καλά».

Το βίντεο έχει προβληθεί 1,2 εκατομμύρια φορές στο TikTok, με τους ανθρώπους να διχάζονται.

Μερικοί πιστεύουν ότι ο φύλακας θα μπορούσε να είχε αποφύγει να κτυπήσει το παιδί, ένα άλλοι ανέφεραν πως απλά έκανε τη δουλειά του.