«Σάλια» στη «Φάρμα» με Αγγελική Ηλιάδη και Γρηγόρη: «Ρε Σάσα, πάρ΄την από δω»

Newsroom
«Σάλια» στη «Φάρμα» με Αγγελική Ηλιάδη και Γρηγόρη: «Ρε Σάσα, πάρ΄την από δω»
Ατάραχοι, Αγγελική Ηλιάδη και Γρηγόρης Αναστασιάδης δεν δίνουν καμία σημασία και συνεχίζουν τα… σορόπια, με την τραγουδίστρια να λέει στην κάμερα της «Φάρμας», πως έχει διακρίνει και κάποιους που ζηλεύουν και τους ενοχλεί.

«Big Brother» φαίνεται πως έχει γίνει η «Φάρμα», με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη να φιλιούνται συνεχώς και μπροστά σε όλους. Ακόμα και στο δωμάτιο των αγοριών, όπου δεν έχασαν την ευκαιρία να πουν οι άλλοι πως θα τους πετύχουν τα «σάλια» και να σκεπαστούν με τις κουβέρτες.

Ατάραχοι βέβαια, Αγγελική Ηλιάδη και Γρηγόρης Αναστασιάδης δεν δίνουν καμία σημασία και συνεχίζουν τα… σορόπια, με την τραγουδίστρια να λέει στην κάμερα της «Φάρμας», πως έχει διακρίνει και κάποιους που ζηλεύουν και τους ενοχλεί.

«Δεν τους έχω ψυχολογήσει ακόμα πως μας βλέπουν με τον Γρηγόρη. Έχει πέσει στην αντίληψή μου και μια μικρή ζήλεια. Μέσα σου και μόνο, μπορεί να σε πειράζει που ο άλλος έχει βρει ένα φλερτ μέσα στο παιχνίδι και όλη αυτή τη συντροφιά, το πολύ όμορφο. Έχω πιάσει κάποια βλέμματα λίγο στραβά για να είμαι ειλικρινής, δεν θα πω ονόματα, αλλά βλέπω και άτομα που χα;iρονται».