Σενάριο για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο σπίτι και αυστηρά μέτρα (vids)

Newsroom
Σενάριο για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο σπίτι και αυστηρά μέτρα (vids)
Όλα δείχνουν πως τα νέα μέτρα θα ισχύουν από την Πέμπτη (30/12) στις 6:00 το πρωί, ενώ αυστηροποιείται ακόμα περισσότερο το ωράριο στα νυχτερινά μαγαζιά, ενώ θα απαγορευτεί και η μουσική.

Φουντώνει το σενάριο για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο σπίτι και όλα δείχνουν πως αυτό είναι και το επικρατέστερο, μετά την εκτόξευση κρουσμάτων με 21.657 την Τρίτη (28/12). Τόσο ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στον ΣΚΑΪ, όσο και ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης στο Mega, δεν άνοιξαν εντελώς τα χαρτιά τους, αλλά παρέπεμψαν στις αποφάσεις της Επιτροπής Ειδικών που θα συνεδριάσουν την Τετάρτη (29/12) στις 12:00, ωστόσο αμφότεροι εμμέσως πλην σαφώς είπαν ότι θα αυστηροποιηθεί το πλαίσιο και τα νέα περιοριστικά μέτρα θα ισχύσουν από το πρωί και δη τις 06:00 της Πέμπτης (30/12) και όχι από τις 3 Ιανουαρίου, όπως είχε ανακοινωθεί.

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει καθολικό lockdown ούτε θα υπάρξει απαγόρευση μετακινήσεων για να πάει κάποιος στο χωριό του, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα αυστηροποιηθεί ακόμα περισσότερο το ωράριο ενώ θα απαγορευτεί και η μουσική.

Με το ωράριο να γίνεται ακόμα πιο αυστηρό στην εστίαση και να μην κλείνουν τα νυχτερινά μαγαζιά στις 12:00 π.μ. όπως είχε προαναγγείλει ο Θάνος Πλεύρης για τις 3 Ιανουαρίου, αλλά και σε συνάρτηση με την απαγόρευση της μουσικής, αυτόματα οδηγούμαστε στο σενάριο, να κάνουμε και φέτος ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στα σπίτια μας και όχι να βγούμε έξω.