O Rock πήρε δώρο στην μητέρα του ένα αυτοκίνητο που κοστίζει πάνω από 50.000$ (vid)

Newsroom
O Rock πήρε δώρο στην μητέρα του ένα αυτοκίνητο που κοστίζει πάνω από 50.000$ (vid)
Ο πρώην παλαιστής και ηθοποιός μοιράστηκε ένα συγκινητικό βίντεο με την έκπληξη που έκανε στη μητέρα του.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την μητέρα του Rock, καθώς ο γιος της έκανε δώρο για τα Χριστούγεννα ένα αυτοκίνητο αξίας 50.000 δολαρίων. Μάλιστα, ο 49χρονος ηθοποιός μοιράστηκε το συγκινητικό βίντεο με την αντίδραση της μητέρας του, όταν έγιναν τα αποκαλυπτήρια.

Ο πρώην παλαιστής κάλυψε τα μάτια της μητέρας του, με τα δύο του παιδιά που ήταν μαζί του, να μετρούν αντίστροφά και να φωνάζουν δυνατά: «Καλά Χριστούγεννα». Τότε ο Rock άφησε τα χέρια του από τα μάτια της μητέρας του και εκείνη με έκπληξη αντίκρισε μια Cadillac XT6.

Aν και δεν είναι σαφές για ποια έκδοση είναι η συγκεκριμένη Cadillac, η τιμή της κυμαίνεται από 50.000 έως 70.000 δολάρια. Η Cadillac XT6 τροφοδοτείται από έναν κινητήρα 2λίτρων τούρμπο ή έναν V6 κινητήρα 3,6 λίτρων που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων.

«Είμαι τόσο ευγνώμων που μπορώ να κάνω κάποια πράγματα για την μητέρα μου, η οποία είχε μια άθλια ζωή. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο στη ζωή. Ούτε αυτή», έγραψε ο Rock και πρόσθεσε: «Καλά Χριστούγεννα μαμά, απόλαυσε τη νέα σου βόλτα με τα τραγούδια του Έλβις. Σε αγαπάμε. Σου αξίζουν πολλά περισσότερα».