Ο Άδωνις έβγαλε ακατάλληλο τον Μόσιαλο: «Δεν θα πείσει κανέναν υβρίζοντάς τον» (vid)

Newsroom
Ο Άδωνις έβγαλε ακατάλληλο τον Μόσιαλο: «Δεν θα πείσει κανέναν υβρίζοντάς τον» (vid)
Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως ο Ηλίας Μόσιαλος είναι ακατάλληλος λόγω του σκίτσου που πόσταρε για την Παναγία.

Στο στόχαστρο του Άδωνι Γεωργιάδη συνεχίζει να βρίσκεται ο Ηλίας Μόσιαλος με αφορμή το σκίτσο για την Παναγία που πόσταρε τις προηγούμενες ημέρες.

Το πρωί της Δευτέρας ο Υπουργός Ανάπτυξης φιλοξενήθηκε στο Open και ρωτήθηκε για το θέμα αυτό, με τον Άκη Παυλόπουλο να τον ρωτάει αν μετά το περιστατικό αυτό καθηγητής είναι κατάλληλος για να εκπροσωπεί την χώρα μας στους διεθνείς οργανισμούς για ζητήματα που αφορούν στον κορονοϊό.

«Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα», είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας: «Αν με ρωτάτε, αν ερχόμενος ο κύριος Μόσιαλος σε ευθεία σύγκρουση με όλους τους χριστιανούς της Ελλάδας, προσβάλοντας κάτι τόσο θεμελιώδες για τον πιστό, τον καθιστά κατάλληλο για να τους πείσει να εμβολιαστούν. Σίγουρα τον καθιστά ακατάλληλο. Δεν θα πείσεις κανέναν υβρίζοντάς τον. Αυτό δεν γίνεται. Είναι τόσο απλό.

Δεν υποτιμώ τον κ. Μόσιαλο. Έχει προσφέρει στην πανδημία. Είναι σοβαρός άνθρωπος, πάντα είχα πολύ καλή πολιτισμένη σχέση μαζί του, αν και είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι.

Αν στη συνέντευξή του έλεγε μία συγγνώμη σε όσους πρόσβαλα, το θέμα θα είχε κλείσει. Εγώ έχω κάνει άπειρες άστοχες αναρτήσεις, δεν το λέω προσωπικά. Μπορεί να συμβεί στον κάθε ένα. Είναι πολύ εύκολο».

Βέβαια, πριν από μερικές εβδομάδες και ο ίδιος ο Υπουργός είχε προβεί σε μία αναλόγως επιθετική δήλωση για όσους δεν είχαν κάνει το εμβόλιο, λέγοντας: «Μην σώσετε και εμβολιαστείτε».