«Χτύπησε» πάλι ο Μπαλάσκας: Αντι να μιλήσει για τον θύτη, έδινε συμβουλές στο θύμα (vid)

Newsroom
«Χτύπησε» πάλι ο Μπαλάσκας: Αντι να μιλήσει για τον θύτη, έδινε συμβουλές στο θύμα (vid)
Ο Σταύρος Μπαλάσκας έκανε λόγο για προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, δίνοντας συμβουλές στις γυναίκες.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας είχε χαθεί από τα τηλεοπτικά πάνελ για λίγο καιρό, μετά τον ντόρο που είχε ξεσπάσει με τα όσα είχε πει για τον δολοφόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, αλλά πλέον έχει επιστρέψει κανονικά στα κανάλια ως εκπρόσωπος των αστυνομικών.

Το διάστημα που μεσολάβησε, αλλά και η νέα έρευνα που διενεργήθηκε εις βάρος του από την ΕΛΑΣ, δεν τον βοήθησαν στο να είναι πιο προσεκτικός σε αυτά που λέει.

Κάτι που εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, ακούγοντας αυτά που είπε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΙ για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

  • Μπαλάσκας: Πάντα έτσι δεν γίνεται; Όταν σπάσει απόστημα ξεχύνεται το πύον. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, νομίζω οτι είναι καθαρά αντικείμενο της κ. Κανδαράκη ο λεγόμενος, έτσι όπως τον αναφέρετε εσείς οι δημοσιογράφοι «πορνοστάθης».
  • Αναστασοπούλου: Εμείς δεν τον λέμε έτσι. Δεν ξέρω που το είδατε.
  • Μπαλάσκας: Έτσι όπως τον διαβάζω στα media και εγώ. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Η ουσία είναι οτι δεν μπορεί να βγαίνουν νέες καταγγελίες και νέες καταγγελίες. Εγώ νομίζω οτι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε ένα προσωπικό πρόβλημα και έπρεπε να το είχε λύσει.
  • Αναστασοπούλου: Εγώ νομίζω οτι αυτό δεν μας αφορά. Η πράξη δεν αλλάζει και για αυτή κατηγορείται.
  • Μπαλάσκας: Εμείς κάναμε αυτό που ήταν να κάνουμε. Τηρήσαμε το αυτόφωρο.

Αργότερα, στη συνέχεια της κουβέντας, ο διάλογος συνεχίστηκε ως εξής...

  • Μπαλάσκας: Θα πρέπει να είναι όλες οι γυναίκες προσεκτικές και αρνητικές θα μπορούσα να πω. Όχι στο συναινετικό σεξ, αλλά στην καταγραφή. Η κάθε καταγραφή είναι σήμερα με ένα άτομο που πάνε όλα καλά... Κανείς δεν γνωρίζει το αύριο.
  • Αναστασοπούλου: Εμένα δεν μου αρέσει η φράση «οι γυναίκες πρέπει να είναι προσεκτικές». Δεν έχει να κάνει καθόλου με αυτό. Εδώ μιλάμε για μία παράνομη πράξη του συγκεκριμένου που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος. Το πως συμπεριφέρεται μία γυναίκα με τον σύντροφό της, είναι δικαιώμά της.