Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Συγγνώμη, ήταν τεράστιο λάθος, τα είχα «κατεβάσει» πριν χρόνια»

Newsroom
Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Συγγνώμη, ήταν τεράστιο λάθος, τα είχα «κατεβάσει» πριν χρόνια»
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, που θα κάνει Χριστούγεννα στο κρατητήριο, μέσω του δικηγόρου του είπε πως δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις και δεν είχε οικονομικό όφελος.

«Συγγνώμη» από τα θύματά του, δηλώνοντας μετανιωμένος, ζήτησε μέσω του δικηγόρου του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος θα απολογηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα (27/12) και μέχρι τότε θα μείνει στο κρατητήριο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, δια του συνηγόρου του, ανέφερε πως επρόκειτο για «τεράστιο λάθος του» και τόνισε, ότι τα όποια ροζ βίντεο δημοσιοποίησε κατά το παρελθόν, τα έχει «κατεβάσει» ήδη ο ίδιος, εδώ και πολλά χρόνια και πως οι αναρτήσεις το τελευταίο διάστημα δεν συνδέονται με το πρόσωπό του.

Σχολιάζοντας την ασκηθείσα ποινική δίωξη, ο συνήγορός του Γιώργος Δακουράς, έκανε λόγο για «νομικό άλμα» και «υπερβολή», τονίζοντας ότι η πράξη αυτή «δεν συνδέεται με οικονομικό όφελος».

«Ο ισχυρισμός του (εντολέα μου) είναι είναι ότι αυτό που έκανε ήταν ένα τεράστιο λάθος. Έχει λήξει όμως εδώ και χρόνια. Δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες από άγνωστο πρόσωπο που μπορεί να τα είχε στην κατοχή του ή να τα αναπαρήγαγε από παλιά», ανέφερε σε δηλώσεις του έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Αποκάλυψε, δε, πως στο πλαίσιο της υπερασπιστικής γραμμής υποβλήθηκε αίτημα για να ελεγχθεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τόσο η ηλεκτρονική διεύθυνση, όσο και ο χρόνος των επίμαχων αναρτήσεων.

Ο 58χρονος κατηγορούμενος είχε παραδοθεί αυτοβούλως χθες, Τετάρτη (22/12), στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. Σε συνέχεια προκαταρκτικής έρευνας που διενεργεί εις βάρος του η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, την οποία προκάλεσαν καταγγελίες πρώην ερωτικών του συντρόφων για δημοσιοποίηση βίντεο με προσωπικές τους στιγμές σε πορνογραφικές ιστοσελίδες, αλλά και καταγγελία με ανάλογο περιεχόμενο που είδε το τελευταίο 24ωρο το φως της δημοσιότητας, αποφασίστηκε η σύλληψή του.