Μιμή Ντενίση στους παρουσιαστές του «Στούντιο 4»: «Ανήκετε στις μειονότητες, είστε δύο άτομα που δεν έχετε…» (vids)

Newsroom
Μιμή Ντενίση στους παρουσιαστές του «Στούντιο 4»: «Ανήκετε στις μειονότητες, είστε δύο άτομα που δεν έχετε…» (vids)
Η Μιμή Ντενίση είπε στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο πως «ανήκετε στις μειονότητες», ενώ στη συνέχεια, χαμογελώντας είπε «είστε στούρνοι».

Καλεσμένη στη μεσημεριανή εκπομπή της ΕΡΤ1 «Στούντιο 4» ήταν η Μιμή Ντενίση, που μίλησε για την ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη», το θέατρο αλλά και τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο.

Σε μία στιγμή όμως, φάνηκε η Μιμή Ντενίση να εκνευρίζεται με μία ερώτηση της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και να λέει στους δύο παρουσιαστές: «Αχ… Ανήκετε στις μειονότητες Είστε δύο άτομα που δεν έχετε…», ενώ στη συνέχεια, με το ίδιο σοβαρό ύφος είπε «εάν υπήρχε ένας λόγος -γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή σας- που δεν θα ερχόμουν, είναι γιατί δεν έχετε δει την παράσταση. Όχι ως αντίποινα. Γιατί στο σημείο της καριέρας που είμαι εγώ, θέλω να συζητάω ουσιαστικά, δεν θέλω να μιλάω στον αέρα. Και κάποιος που δεν έχει δει τίποτα, δεν μπορεί να κάνει ουσιαστική συζήτηση μαζί μου».

Αναλυτικά ο διάλογος που είχε η Μιμή Ντενίση με τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλου:

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Είπες τώρα εγώ τελείωσα με τους μεγάλους ρόλους, θέλω να κάνω μόνο μεγάλα έργα ας πούμε…

Μιμή Ντενίση: Μα μεγάλος ρόλος είναι και αυτός, ο σπουδαιότερος. Δεν τελείωσα με τους μεγάλους ρόλους. Αχ… Ανήκετε στις μειονότητες Είστε δύο άτομα που δεν έχετε…

Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Έχεις δίκιο. Ό,τι και να πεις έχεις δίκιο.

Μιμή Ντενίση: Εάν υπήρχε ένας λόγος -γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή σας- που δεν θα ερχόμουν, είναι γιατί δεν έχετε δει την παράσταση. Όχι ως αντίποινα. Γιατί στο σημείο της καριέρας που είμαι εγώ, θέλω να συζητάω ουσιαστικά, δεν θέλω να μιλάω στον αέρα. Και κάποιος που δεν έχει δει τίποτα, δεν μπορεί να κάνει ουσιαστική συζήτηση μαζί μου.

Θανάσης Αναγνωστοπουλος: Τη συγγνώμη μας δεν την δέχεσαι;

Μιμή Ντενίση: Όχι, γιατί έχετε πάει σε άλλες παραστάσεις.

Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Δεν έχουμε πάει.

Μιμή Ντενίση: Χτες σας έβλεπα.

Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Γνωριζόμαστε 20 χρόνια, ειλικρινά συγγνώμη.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Γιατί δεν ρωτάς πόσα χρόνια έχουμε δει την Άννα Καρένινα;

Μιμή Ντενίση: Εσείς βλέπετε τις παραστάσεις βάσει φιλίας, ενώ εγώ θέλω να τις βλέπετε βάσει αξίας. Σιωπή!»

Στη συνέχεια, οι δύο παρουσιαστές προσπάθησαν να «γλυκάνουν» το κλίμα και η Μιμή Ντενίση, χαμογελώντας αυτή τη φορά, είπε: «Το μόνο ότι συμπαθούμε και οι δυο τη Δέσποινα Βανδή, τίποτα άλλο δεν μας ενώνει. Θα δείτε την ταινία γιατί είστε στούρνοι και δεν ξέρετε το πρώτο μέρος και μετά θα δείτε την παράσταση. Τώρα σε δύο χρόνια που θα ξαναειδωθούμε, γιατί αν δεν πάτε να δείτε τίποτα, δεν θα τα ξαναπούμε ποτέ».