Κινέζος κούριερ κτυπήθηκε από κομμάτι πάγου από 8όροφο κτίριο και έμεινε αναίσθητος (vids)

Newsroom
Κινέζος κούριερ κτυπήθηκε από κομμάτι πάγου από 8όροφο κτίριο και έμεινε αναίσθητος (vids)
Ο διανομέας σωριάζεται στο έδαφος και μένει στο πεζοδρόμιο αναίσθητος, καθώς έχει κτυπηθεί στο κεφάλι από μεγάλο κομμάτι πάγου και έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Είναι η σοκαριστική στιγμή που ένας διανομέας έχει παραλάβει ένα πακέτο και προχωράει αμέριμνος στο πεζοδρόμιο στην πόλη Jixi στην επαρχία Heilongjiang στην βορειοανατολική Κίνα, όταν ένα μεγάλο κομμάτι πάγου, έχει αποκολληθεί από τον 8ο όροφο και πέφτει πάνω του.

Ο διανομέας σωριάζεται στο έδαφος και μένει στο πεζοδρόμιο αναίσθητος, καθώς έχει κτυπηθεί στο κεφάλι και έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Διερχόμενοι αλλά και μαγαζάτορες έσπευσαν να τον βοηθήσουν, φοβούμενοι παράλληλα μην αποκολληθεί κι άλλο κομμάτι πάγου και πέσει πάνω τους. Μετέφεραν τον τραυματία σε ένα πιο ασφαλές σημείο και κάλεσαν την αστυνομία και ασθενοφόρο.

Στον άτυχο άνδρα τοποθετήθηκε νάρθηκας στον λαιμό και του χορηγήθηκε αντιφλεγμονώδη ένεση.

Αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό που συνέβη με κομμάτι πάγου πάνω σε άνθρωπο στην Κίνα, καθώς τον προηγούμενο μήνα, μια γυναίκα γλίτωσε την τελευταία στιγμή από πραγματική «χιονοστιβάδα», που έπεσε πάνω ακριβώς από την εξωτερική της πόρτα.

Την ώρα που ήταν έτοιμη να ανοίξει την πόρτα, μια μεγάλη ποσότητα χιονιού και πάγων γλίστρησε από την οροφή και για ελάχιστα εκατοστά δεν την συνέθλιψαν. Το βίντεο πραγματικά κόβει την ανάσα.