Πήγε να κάνει τατουάζ την ημερομηνία του γάμου του, αλλά την έγραψε λάθος (vid)

Newsroom
Πήγε να κάνει τατουάζ την ημερομηνία του γάμου του, αλλά την έγραψε λάθος (vid)
Το λάθος που έβαλε σε... μπελάδες τον γκαφατζή σύζυγο.

Μια TikToker αποκάλυψε ότι ο σύζυγός πήγε να κάνει τατουάζ στο χέρι του την ημερομηνία του γάμου τους προκειμένου να της κάνει έκπληξη για την επέτειό τους, αλλά τα έκανε... μαντάρα.

Η Ashley Carlevato, γνωστή στο TikTok ως @murphyandmay, είπε ότι ο σύζυγός της σκέφτηκε να κάνει κάτι αρκετό τολμηρό για να την εντυπωσιάσει στην πρώτη επέτειό τους και έτσι αποφάσισε να γράψει στο χέρι του την ημερομηνία του γάμου τους.

Ζήτησε από το στούντιο τατουάζ να του κάνουν την ημερομηνία «1.1.19» γραμμένη με λατινικούς αριθμούς, αλλά κάτι πρέπει να πήγε στραβά στην επικοινωνία και το αποτέλεσμα ήταν να του «χτυπήσουν» το 11.919.

Η Ashley μοιράστηκε το βίντεο με τον σύζυγό της να κάνει το τατουάζ γράφοντας χιουμοριστικά: «Ήξερα ότι έπρεπε να είχα ψάξει για εκείνον πρώτα στη Google. Υποτίθεται ότι θα έγραφε την ημερομηνία του γάμου μας με λατινικούς αριθμούς στο χέρι του. Παντρευτήκαμε την 1η Ιανουαρίου 2019, αλλά αντ΄αυτού έγραψε 11.919».

Το βίντεο έχει γίνει viral με περισσότερες από 2 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια.

@murphyandmay

I knew I should have googled it for him 😭 #murphyandmay #tattoofail #husbandfail #fyp #foryoupage #husbandsoftiktok #husbandcheck #firstanniversary

♬ Better - Khalid