Σερβιτόρα των Hooters αποκαλύπτει: «Τα σχόλια που έχω σιχαθεί να ακούω»

Newsroom
Σερβιτόρα των Hooters αποκαλύπτει: «Τα σχόλια που έχω σιχαθεί να ακούω»
Από χυδαία σχόλια για την εμφάνισή τους, ως και ρατσιστικά. «Νομίζουν πως τα κορίτσια που δουλεύουμε εκεί είναι χαζά».

Δεν είναι εύκολο να είναι μια κοπέλα σερβιτόρα στα Hooters. Η ενδυμασία που έχει καθιερώσει η διεύθυνση των καταστημάτων, όσο δημοφιλή είναι και προσελκύει πελάτες, άλλο τόσο «κουραστική» είναι για τις εργαζόμενες κοπέλες, απ’ ΄’ολα αυτά που ακούνε. Και αυτά είναι χυδαία σχόλια για την εμφάνισή τους, ως και ρατσιστικά.

Μία σερβιτόρα των Hooters, που κράτησε την ανωνυμία της, μίλησε στο Insider και ανέφερε όλα αυτά που ακούει από τους πελάτες και τα οποία βαρέθηκε, την ενοχλούν, δεν αντέχει άλλο.

2

Πέρα από το πλέον σύνηθες, που είναι να τη φλερτάρουν, η κοπέλα υποστήριξε πως τα σχόλια «είσαι στο μενού;» και «γιατί δεν χαμογελάς;» είναι τα πλέον συνηθισμένα. «Δουλεύεις ασταμάτητα, τρέχεις κάνοντας συνεχώς κάτι, πηγαίνεις πέρα ​​δώθε και κάποιος θα με σταματήσει για να μου πει «γιατί δεν χαμογελάς; Απλά χαμογέλα περισσότερο. Δεν είσαι χαρούμενη που είσαι εδώ;».

Άλλοι πάλι, όπως αναφέρει η σερβιτόρα από τα Hooters μπορεί να πουν κάτι, σαν «"μου αρέσει λίγη ζεστή σοκολάτα", όταν έχουν απέναντί τους μια μαύρη σερβιτόρα». Δεν λείπουν βέβαια και τα ρατσιστικά σχόλια για τις μαύρες σερβιτόρες, καθώς μερικοί πελάτες λένε, «δεν θέλω σγουρά μαλλιά στο φαγητό μου».

2

Συμπληρώνει, πως πολλοί πελάτες θα εμφανιστούν… σοκαρισμένοι, όταν μάθουν πόσο κοστίζουν οι φτερούγες κοτόπουλου (15,50 δολάρια για 10 κομμάτια φτερούγες), ρωτώντας με δυσπιστία «Ουάου, τόσο κοστίζουν οι φτερούγες;». «Κάνουν σαν να τους απάτησα» συμπλήρωσε η σερβιτόρα των Hooters στο Insider.

Επίσης, αποκαλύπτει πως καταλαβαίνει αυτόν που δεν θα αφήσει φιλοδώρημα. Είναι ο τύπος που προτιμάει να μην πιει κάτι άλλο και παίρνει μόνο νερό».

2

Κλείνοντας εστίασε στην γενική αντίληψη που έχει ο κόσμος και την εν γένει αντιμετώπισή προς τις κοπέλες των Hooters. «Κάποιοι πιστεύουν λανθασμένα σαφώς πως τα Hooters είναι στριπτιτζάδικο ή ότι τα κορίτσια που δουλεύουν είναι χαζά. Έχω μεταπτυχιακό και αυτή είναι η δευτερεύουσα δουλειά μου, ενώ η διευθύντριά μου, από το πρώτο μου κατάστημα έπαιρνε το πτυχίο της νοσηλευτικής ενώ ήταν Hooters Girl».